Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

These silver bullion bars were made by Johnson Matthey.

Ursprungligen grundat 1817 av Percival Norton Johnson, en guld-assayer, det var inte förrän George Matthey anslöt sig till företaget 1851 som det blev det företaget som världen känner idag. De spelade en gång en stor roll i världens bullionmarknader och diversifierade sedan för att inkludera många olika aspekter av metallers förädling och myntning. Igenkända världen över för kvaliteten av deras produkter och ryktet som de har bevarat i nästan 200 år, så är Johnson Matthey en favorit både bland bullionhandlare och samlare.

Dessa Johnson Matthey Bars är 999 Rent Silver, och väger 1 kilo. Tillverkade till de högsta standarderna, dessa stängerna är vad du har kommit att förvänta från en ledare på ädelmetallsmarknaden.

Specifikationer
3280
US
Johnson Matthey
Lätt Använt
999
US
Johnson Matthey SLC 999 1 Kilo och ett unikt serienummer
2014
32.1507

SKU

3280

Land

US

Tillverkare

Johnson Matthey

Skick

Lätt Använt

Renhet

999

Ursprung

US

Framsidan

Johnson Matthey SLC 999 1 Kilo och ett unikt serienummer

Första Utgivna

2014

Metallvikt (troy-uns)

32.1507
Omdömen