Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Varje $1 Nominell Värdepåse innehåller ungefär 0.6 uns av silver. Exakta årtal kommer att slumpmässigt varieras med påse, men varje mynt kommer att vara 80% silver (antingen före 1967 eller specialutgåva 80% silver i senare år).

Officiellt lagligt betalningsmedel - 80% rena silvermynt är riktig cirkulationsvaluta som tio-cent, kvartsdollar, halvdollar etcetera som myntades av Canadian Mint när riktigt silver fortfarande använder i myntningen. Privat myntad bullion är inte lagligt betalningsmedel och till och med bullionmynt är icke-cirkulation lagligt betalningsmedel och spenderar inte direkt i butiker.

Innehåll garanterat - Varje mynt innehåller 80% rent silver såväl som 20% av andra metaller använda som härdare, som garanterat av Canadian Mint. Varje $1 nominellt-värde påse innehåller 0.6 uns av rent silver, oavsett om den består av tio-cent, kvartsdollar, eller halvdollar.

Årtal och skick kan komma att variera. Måtten listade är ungefärliga och kommer att variera en aning.

Metallvikt visad i detaljer är endast silverinnehåll.

Detta föremål är beskattningsbart i Kanada.

Specifikationer
3283
CA
Royal Canadian Mint
Lätt Använt
800
CAD 1
0.6000

SKU

3283

Land

CA

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

800

Giltiga Betalningsmedel

CAD 1

Metallvikt (troy-uns)

0.6000
Omdömen