Skip to main content
Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Varje $1 Nominellt Värde Påse innehåller ungefär 0.715 uns av silver. Exakta årtal kommer att vara slumpmässiga och variera beroende på påse, men varje mynt kommer att vara 90% silver (antingen innan 1965 eller specialutgåva 90% silver i senare årtal).

Officiellt lagligt betalningsmedel - 90% rena silvermynt är riktig cirkulationsvaluta som tiocentare, tjugofemcentare, halvdollars etcetera som myntades av US Mint när riktigt silver fortfarande användes i myntpräglingen. Privat myntad bullion är inte lagligt betalningsmedel och till och med bullionmynt är icke-cirkulation lagligt betalningsmedel och spenderar inte direkt i butiker.

Innehåll garanterat - varje mynt innehåller 90% rent silver såväl som 10% av andra metaller använda som härdare, som garanterat av U.S Mint. Varje $1 nominell-värde påse innehåller 0.715 uns av rent silver, oavsett om den är beståendes av tiocentare, tjugofemcentare, halvdollars, eller i sällsynta fall, dollar.

Överlägsen flexibilitet - Du kan köpa i valfri valör, så du har inkrementala storleksalternativ som inte existerar med någonting som 100-uns silverstänger, till exempel. I själva verket, så kan du köpa och sälja i inkrement så litet som en tiocentare om du skulle vilja det.

Enkel att förvara och transportera - Med högre flexibilitet i viktvalörer och förmågan att bryta ner påsen ytterligare själv, såsom att bryta en $100 påse ner till tio $10 påsar, så har du förmågan att sälja eller använda endast exakt den mängden som du vill.

Årtal och skick kan komma att variera. Måtten listade är ungefärliga och kommer att variera en aning.

Metallvikt visad i detaljer är endast silverinnehåll.

Specifikationer
3105
US
U.S Mint
Cirkulerat
900
37.8
9.0
USD 1
0.7150

SKU

3105

Land

US

Tillverkare

U.S Mint

Skick

Cirkulerat

Renhet

900

Diameter (mm)

37.8

Genomsnittlig Grovlek (mm)

9.0

Giltiga Betalningsmedel

USD 1

Metallvikt (troy-uns)

0.7150
Omdömen