Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager! Vi Köper hos
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

GoldSilver.com Silver-Pegasusrundan är en av de mest unika och vackra privat myntade rundorna som finns tillgängliga. Dess värde är högt konkurrenskraftigt och dess mening är inspirerande. En Pegasus sågs ofta som en vän till gudarna och halvgudarna, Herkules blev ofta porträtterad med en. En Pegasus var en intressant kombination, med den vilda och kraftfulla naturen av en häst, men vingarna och friheten av en fågel. Genom flygning, symboliserade Pegasus förmågan av en att överstiga jordiska problem och bördor och överkomma dem. Pegasus är sedd som en symbol för kunskap, inspiration och rättvisa.

Framsidan visar en Pegasus i full flygning. Den är avbildad i flygning då den stiger ovanför molnen med solstrålarna i bakgrunden. The scene is surrounded by the word "Freedom", which is fitting, given the image evoked by the Pegasus. Det är intressant att notera att även solstrålarna liknar en blixt, som den typ som Zeus svingade, fadern av gudarna.

Baksidan visar den Lydiska Tjuren och ett Lejon, en passande hyllning till mänsklighetens första sanna pengar myntade i Lydien ungefär 680 Före Kristus. Tjuren och lejonet omringar ett krön som är indelat i fyra kvadranter, varje med en bild och krönet är täckt av en sol, som symboliserar upplysning. Below the crest is the symbol for wealth cycles, which closes resembles the symbol for infinity, and in the scroll work is the formula revealed in the video series "Hidden Secrets of Money" by Mike Maloney. The reverse also features the inscription "Free Markets & Free People" and the words "1 Troy Ounce 999 AG GoldSilver.com"

Dessa rundor har fördelen av att de har blivit slagna i 999 rent silver 1 uns inkrement, vilket gör dem högt likvida och till det mest prisvänliga sättet att äga denna vackra design. Denna runda kommer säkerligen att bli en favorit, inte enbart för dess magnifika design, utan även för dess låga premie.

Silvergoldbull är den officiella Kanadensiska distributören för Pegasus Silverrundan från GoldSilver.com.

Vid fler än 20 fraktas dessa rundor i ett rör.

Specifikationer
2994
US
Diverse
Lätt Använt
999
En flygande Pegasus ovanför molnen med solen bakom den omringad av strålar och ordet "Frihet"
Den Lydiska Tjuren och Lejonet stöder ett krön dividerat till kvadrater täckta av en stekande sol och orden "Fria Marknader & Fritt Folk 1 Troy-Uns .999 AG GoldSilver.com"
2013
39
3.1
1.0000

SKU

2994

Land

US

Tillverkare

Diverse

Skick

Lätt Använt

Renhet

999

Framsidan

En flygande Pegasus ovanför molnen med solen bakom den omringad av strålar och ordet "Frihet"

Baksidan

Den Lydiska Tjuren och Lejonet stöder ett krön dividerat till kvadrater täckta av en stekande sol och orden "Fria Marknader & Fritt Folk 1 Troy-Uns .999 AG GoldSilver.com"

Första Utgivna

2013

Diameter (mm)

39

Genomsnittlig Grovlek (mm)

3.1

Metallvikt (troy-uns)

1.0000
Omdömen