Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Den femte myntdesignen av Silverkula Silversköld, utmanar designen av det Amerikanska Silver-Örn-Myntet.

Här är vad myntauktorn Chris Duane har att säga om myntdesignen och betydelsen:

"The all-seeing eye is a long used symbol of the elite to spread the idea that they are all-seeing and therefore all-powerful. Sanningen är att de är svaga parasiter som behöver oss för att offra oss själva till dom, eftersom att de är inkapabla till att producera något riktigt värde. Det allseende ögat är använt på vår dollarsedel och till och med på DARPA's Totala Informativa Medvetenhetsprogram som är fadern av Prisma-Skandalen som Ed Snowden exponerade. Denna symbol är kraften och aktiveraren av elitens konspiration av Fullständig Spektrumdominans.

Vi behöver inte längre vara rädda över att dom ska titta ner på oss. De behöver frukta oss när vi tittar upp mot dem och gå iväg från botten av deras pyramid som vi håller upp.

I Stridsplanet, blev den Vithövdade Havsörnen ersatt av en annan predator, den lämpligt namngivna Predator-Drönaren. Som Ben Franklin's motsättning till den Vithövdade Havsörnen som är en symbol av våran nation, så är Predator-Drönaren en symbol av all som är fel med Amerika idag. Vi har blivit fortsatt avlägsnade från verkligheten av våra handlingar till punkten där vi inte ens behöver sända män till nationer som motsätter vår Skuld och Död livsstil.

Fjädrarna av Stridsfågeln representeras av den absolut fantastiska, blodstänkta, skulpteringen som den kända Skulptören Heidi Wastweet skapade. Inget annat mynt som jag vet om har haft en stänk-teknik vid skulptering. Denna strålande representation av det riktiga blodet som spillts ut av Skuld och Död Imperiet är till och med märkt av hennes initialer HW till vänster av Skölden.

Skölden representerar den patriotiska propagandan som detta Skuld och Död Imperium gömmer sig bakom. Folk måste tro att de gör gott och ges historier att använda i sina huvuden för att rättfärdiga deras aktiva eller passiva deltagande i detta Skuld och Dödsimperium. Denna propaganda är mest fokuserad på de som gör att systemet fungerar. Det lindrar bismaker av skuld som de kan få med rationaliseringar. När det inte fungerar, så kan du formligen ta ett piller för att få den kognitiva dissonans-depressionen att försvinna.

Bannern Fördela och Erövra ersätter E Pluribus Unum av den Amerikanska Silver-Örnen. Medans vi blir tillsagda att vi är en nation uppbyggd av många till en, så är verkligheten att den riktiga makten är skapat genom att fördela och erövra folk. Detta är samma gamla spelbok som har använts av eliten i århundraden för att fördela och erövra folk som går tillbaka till Diocletianus. Vi har mycket mer gemensamt med den genomsnittliga Irakiern än någon av de psykopatiska finansiella eller politiska ledarna som vi offrar och dödar för.

Under Skölden, så är det sanna målet av vårt imperium som sprider kedjorna av skuld till de villiga och pilarna av död till de ovilliga.

Detta är den tredje gången som 5 pilar har använts i Silverkula Silversköld-Serien. Det användes först till Skuld och Död myntet som startade serierna, där krönet av Rothschild-bankförmögenheten exponerades för skulden och döden som de litar på. "Let me control the money supply and I care not who sits on the throne." Baron Rothschild

De 5 pilarna användes sedan till Slavdrottningen där den sanna Rothschild-kraften var bakom det Brittiska Imperiet.

Vid den här tidpunkten representerade fem pilar den Rothschild-skyldiga Federala Reserven som bemyndigar det Amerikanska Skuld och Dödsimperiet.

Det första myntet i de nya serierna producerade av ISO Certifierade Golden State Mint har också en ny Silverkula Silversköld Baksida. Det har fortfarande de resonansgivande fraserna av En Medveten Lösning till Kollektivistiska Problem och Lyssna På Alla Följ Ingen. Dessa fraser bemyndigar djärvt individen att upptäcka att vi är lösningen. Vi behöver inte förändra världen för att göra oss själva fria. Vi behöver formligen förändra oss själva för att göra vår värld fri.

Dessa 47 kulor representerar atomnumret av silver och skölden har ändrats för att addera ett annat kraftfullt koncept av Trivium.

Trivium var det andra myntet som producerades i serierna och det första positiva myntet i serierna. Trivium bryter den tvåstegs, inmatning utmatnings, slavtankeprocessen av vår indoktrinering.

Trivium använder Grammatik för att interpretera ord, symboler, eller idéer.

Logik ger individen makten att ställa frågor som varför presenterar dem denna informationen? För vilka är detta en förmån? Och vad är det mest troliga resultatet av vad de observerar?

Äntligen är Retorik förmågan att transmittera deras logik till andra och förmågan att försvara eller förbättra deras konklusioner.

Trivium representeras av ellipserna som formades i det originella Trivium-myntet och de tre symbolerna längst upp av Skölden.

Nyckeln representerar förmågan att använda grammatik för att låsa upp betydelsen av vad du observerar.

Pilen representerar Logik. I matematik används pilen för att antyda om... sedan scenarios.

The 5 exploding lines represent Rhetoric and the ability to speak out about your conclusions."

Denna runda kommer i en svart, märkt box med ett autenticitetscertifikat och en myntkapsel.

Specifikationer
2821
US
Silver Shield
Briljant ocirkulerade
999
Sprider Skuld och Död - Örn representation gjord av en sköld, propagandadrönare, blodstänk, håller pilar av död och fjättrar - Söndra och Härska - Allseende öga
1 uns - .999 Fint Ag - Lyssna på Alla - Följ Ingen - Sköld - 2013 - Mönster av 47 kulor - Silver - Kula - Silver - Sköld - Till Kollektivistiska Problem - En Medveten Lösning - Trivium symbol - Nyckel - Pil - 5 exploderande linjer
39
2013
Framsida av Heidi Wastweet
1.0000
Ja

SKU

2821

Land

US

Tillverkare

Silver Shield

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Framsidan

Sprider Skuld och Död - Örn representation gjord av en sköld, propagandadrönare, blodstänk, håller pilar av död och fjättrar - Söndra och Härska - Allseende öga

Baksidan

1 uns - .999 Fint Ag - Lyssna på Alla - Följ Ingen - Sköld - 2013 - Mönster av 47 kulor - Silver - Kula - Silver - Sköld - Till Kollektivistiska Problem - En Medveten Lösning - Trivium symbol - Nyckel - Pil - 5 exploderande linjer

Diameter (mm)

39

År

2013

Designer

Framsida av Heidi Wastweet

Metallvikt (troy-uns)

1.0000

Certifikat

Ja
Omdömen