Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

The coin is sealed in a tamper-proof transparent film providing additional protection and visibility for your coin. Baksidan av varje kort inkluderar analysinformation såväl som signaturen av RCM's Chefsanalyserare, som försäkrar att du håller en riktig tillgång som kommer att skydda ditt välstånd.

Det Kanadensiska Guld-Lönnlövs-Myntet är ett av de renaste reguljärt-utfärdade guldmynten i världen. Det är det officiella guldmyntet av Kanada och är myntat med guld anskaffat exklusivt från Kanadensiska gruvor. Sedan dess introduktion av Royal Canadian Mint 1979 så har denna årliga serie visat en liknande design, även om vissa speciella utgåvor inkluderar färg, privy-märken eller andra krusiduller. Det globalt kända Kanadensiska lönnlövs-emblemet är visat på baksidan av detta guld-bullionmynt och framsidan visar det senaste officiella porträttet av Drottning Elizabeth II.

Som en adderad säkerhetsfunktion, så har Guld-Lönnlövet också de industriledande säkerhetsfunktionerna av ljus-diffrakterande radiella linjer och ett laser-myntmärke med produktionsår i det. Royal Canadian Mint är världens största guldförädrlare, och guld-lönnlövet är igenkänt världen över som en hög likvid investering med hög efterfrågan.

Ett 1 uns Guld-Lönnlövs-Mynt är en tidlös present, en smart investering och en beteckning av sann nationell stolthet.

Specifikationer
4052
CA
Royal Canadian Mint
Lätt Använt
9999
Drottning Elizabeth II
Lönnlöv
August 1, 2015
30.1
2.9
CAD 50
2015
Susanna Blunt (framsida)
1.0000
Ja

SKU

4052

Land

CA

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

9999

Framsidan

Drottning Elizabeth II

Baksidan

Lönnlöv

Första Utgivna

August 1, 2015

Diameter (mm)

30.1

Genomsnittlig Grovlek (mm)

2.9

Giltiga Betalningsmedel

CAD 50

År

2015

Designer

Susanna Blunt (framsida)

Metallvikt (troy-uns)

1.0000

Certifikat

Ja
Omdömen