Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Här är vad myntauktorn Chris Duane har att säga om myntdesignen och betydelsen:

"The all-seeing eye is a long used symbol of the elite to spread the idea that they are all-seeing and therefore all-powerful. Sanningen är att de är svaga parasiter som behöver oss för att offra oss själva till dom, eftersom att de är inkapabla till att producera något riktigt värde. Det allseende ögat är använt på vår dollarsedel och till och med på DARPA's Totala Informativa Medvetenhetsprogram som är fadern av Prisma-Skandalen som Ed Snowden exponerade. Denna symbol är kraften och aktiveraren av elitens konspiration av Fullständig Spektrumdominans.

Vi behöver inte längre vara rädda över att dom ska titta ner på oss. De behöver frukta oss när vi tittar upp mot dem och gå iväg från botten av deras pyramid som vi håller upp.

I Stridsplanet, blev den Vithövdade Havsörnen ersatt av en annan predator, den lämpligt namngivna Predator-Drönaren. Som Ben Franklin's motsättning till den Vithövdade Havsörnen som är en symbol av våran nation, så är Predator-Drönaren en symbol av all som är fel med Amerika idag. Vi har blivit fortsatt avlägsnade från verkligheten av våra handlingar till punkten där vi inte ens behöver sända män till nationer som motsätter vår Skuld och Död livsstil.

Fjädrarna av Stridsfågeln representeras av den absolut fantastiska, blodstänkta, skulpteringen som den kända Skulptören Heidi Wastweet skapade. Inget annat mynt som jag vet om har haft en stänk-teknik vid skulptering. Denna strålande representation av det riktiga blodet som spillts ut av Skuld och Död Imperiet är till och med märkt av hennes initialer HW till vänster av Skölden.

Skölden representerar den patriotiska propagandan som detta Skuld och Död Imperium gömmer sig bakom. Folk måste tro att de gör gott och ges historier att använda i sina huvuden för att rättfärdiga deras aktiva eller passiva deltagande i detta Skuld och Dödsimperium. Denna propaganda är mest fokuserad på de som gör att systemet fungerar. Det lindrar bismaker av skuld som de kan få med rationaliseringar. När det inte fungerar, så kan du formligen ta ett piller för att få den kognitiva dissonans-depressionen att försvinna.

Bannern Fördela och Erövra ersätter E Pluribus Unum av den Amerikanska Silver-Örnen. Medans vi blir tillsagda att vi är en nation uppbyggd av många till en, så är verkligheten att den riktiga makten är skapat genom att fördela och erövra folk. Detta är samma gamla spelbok som har använts av eliten i århundraden för att fördela och erövra folk som går tillbaka till Diocletianus. Vi har mycket mer gemensamt med den genomsnittliga Irakiern än någon av de psykopatiska finansiella eller politiska ledarna som vi offrar och dödar för.

Under Skölden, så är det sanna målet av vårt imperium som sprider kedjorna av skuld till de villiga och pilarna av död till de ovilliga.

The obverse of the round has the revised Silver Shield logo with the trivium in the centre encircled by the words "Silver Shield 1 AVDP ounce 2015 999 Pure Cu" surrounded by 47 bullets.

In multiples of 20 these coins will be shipped in a plastic tube.

Specifikationer
4173
US
Silver Shield
Briljant ocirkulerade
999
Sprider Skuld och Död - Örn representation gjord av en sköld, propagandadrönare, blodstänk, håller pilar av död och fjättrar - Söndra och Härska - Allseende öga
Silversköld-loggan med trivium i mitten omringat av orden "Silversköld 1 AVDP uns 2015 .999 Ren Cu" omringat av 47 kulor.
2015
39.5
3.2
2015
Heidi Wastweet (framsida)
0.9115

SKU

4173

Land

US

Tillverkare

Silver Shield

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Framsidan

Sprider Skuld och Död - Örn representation gjord av en sköld, propagandadrönare, blodstänk, håller pilar av död och fjättrar - Söndra och Härska - Allseende öga

Baksidan

Silversköld-loggan med trivium i mitten omringat av orden "Silversköld 1 AVDP uns 2015 .999 Ren Cu" omringat av 47 kulor.

Första Utgivna

2015

Diameter (mm)

39.5

Genomsnittlig Grovlek (mm)

3.2

År

2015

Designer

Heidi Wastweet (framsida)

Metallvikt (troy-uns)

0.9115
Omdömen