Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Beställ ditt 1 uns 2017 Zi Sin Gallus guldrunda från vår onlineaffär för webbens lägsta pris. Detta är den första utgåvan i KO0MSCO's nya Zi SIN serie, som kännetecknar de tolv förskräckliga beskyddarna av riktningarna.

Baksidan kännetecknar en förbluffande konstfull avbildning av Gallus, meddelaren av ljus, så klart som solen, hans vapen redo för strid mot trupperna av destruktion. Denna detaljerade avbildning år satt på en kontrasterande fält och baksidan är utsmyckad med bara en annan inskription, namnet av myntet.

På framsidan, så kommer du att hitta skölden av den mäktiga krigsguden, Whiwoo Cheonwang, som vi blev bekanta med genom KOMSCO's serie till hans ära. Denna detaljerade bild är joinad på framsidans fält av en latent säkerhetsfunktion och KOMSCO's logga, den är inkapslad i detaljer bärandes den Koreanska legenden, vikt, renhet och metallinnehåll, och rundornas unika värde.

Skölden av Chiwoo Cheonwang kännetecknar huvudet av Doggaebi, använd på flaggor och talismaner för att avvärja onda andar. Celebrera beskyddarna och Chiwoo Cheonwang, diversifiera ditt portfolio med denna 1 uns 2017 Zi Sin Gallus guldrunda idag!

Specifikationer
5268
KR
Briljant ocirkulerade
999
Gallus Budbärare av ljus i stridsberedskap.
Chiwoo Cheonwangs sköld.
2017
1.0000

SKU

5268

Land

KR

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Framsidan

Gallus Budbärare av ljus i stridsberedskap.

Baksidan

Chiwoo Cheonwangs sköld.

År

2017

Metallvikt (troy-uns)

1.0000
Omdömen