Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Beställ ditt 1 uns 2018 Brittiska Jungfruöarna Pegasus silvermynt för det lägsta priset från vår onlineaffär. Detta mynt utfärdades först 2017 och är det första någonsin silver bullion myntet myntat för de Brittiska öområdena.

Pegasus designen på myntets baksida följer på från hästdesigns kännetecknat på ett antal av förgångna Brittiska Jungfruöarna mynt, denna gång verkar den bevingade Pegasus hoppa över fältet, tack vare smart baksida frosting som adderar ett skarpt lyster till odjuret. Denna dynamiska bild är joinad på baksidan av myntets konfessionella värde, vikt och renhet.

Framsidan kännetecknar, också smart baksida frosting, en avbildning av Elizabeth II i profil, levererat i bra detalj, ner till juvelerna av henne krona och håren av hennes huvud. Elizabeth II namn framträder också på framsidan, såväl som BV1 legenden och myntets utgivningsår.

Detta mynt framhäver unik myntning, i det så är Pobjoy Mint det största privatdrivna myntverket i Europa, etablerat 1965 och är beläget i Surrey, England. Celebrera de vackra Brittiska Jungfruöarna, lyft och berika ditt portfolio med ett 1 uns 2018 Brittiska Jungfruöarna Pegasus silvermynt idag.

In multiples of 20 these coins will be shipped in a mint sealed sheet.

Specifikationer
5124
VG
Briljant ocirkulerade
999
Porträtt av Drottning Elizabeth II.
Pegasus med sina vingar spridda.
38.60
BVD 1
2018
1.0000
50000

SKU

5124

Land

VG

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Framsidan

Porträtt av Drottning Elizabeth II.

Baksidan

Pegasus med sina vingar spridda.

Diameter (mm)

38.60

Giltiga Betalningsmedel

BVD 1

År

2018

Metallvikt (troy-uns)

1.0000

Myntning

50000
Omdömen