Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Beställ ditt 1 uns 2018 Fiji Sjöjungfru Stigande silvermynt från vår onlineaffär idag för att få de bästa priserna på webben. Detta one of a kind, låg myntnings bullionmynt inspirerades av den virala legenden av Fiji Sjöjungfrun, som påstås spolats upp på Fijis strand, för att upptäckas av en lokal sjöman.

Myntets baksida kännetecknar en konstfull rendering av en sjöjungfru, sedd från ovan då hot byter ytan av vattnet, fältet har en lätt ripplad textur, för att ge intryck av en lugn havsyta. Också på baksidan, så hittar du titeln, "Sjöjungfru Stigandes" såväl som myntets vikt, innehåll och renhet.

Framsidan är hem till Fijianska krönet, komplett med alla inhemska symboler för att påminna oss om den vackra önation. Också på framsidan, satt inom en stylad bord, så finns ursprungsland, utgivningsår och unikt konfessionellt värde av myntet.

Denna Fiji Sjöjungfrus "kropp" "bevarades" och såldes till P.T Barnums Amerikanska Museum i New York, där den uppvisades med resten av hans kända egendomlighet i 1942... tyvärr så blev resterna offer för tid, brand eller knep någonstans längs linjen och därför, är de inte runt var att verifieras som riktig eller fejk av moderna metoder. Fira mysteriet av Fiji Sjöjungfrun och diversifiera ditt portfolio med ett 1 uns 2018 Fiji Sjöjungfru Stigande silvermynt idag.

Specifikationer
5272
FJ
Scottsdale
Briljant ocirkulerade
999
Fijis krön tillsammans med utgivningsårtal, vikt, och renhet.
Sjöjungfru i vattnet.
2018
1.0000

SKU

5272

Land

FJ

Tillverkare

Scottsdale

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Framsidan

Fijis krön tillsammans med utgivningsårtal, vikt, och renhet.

Baksidan

Sjöjungfru i vattnet.

År

2018

Metallvikt (troy-uns)

1.0000
Omdömen