Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Köp ditt 1 uns 2018 Kruggerand silvermynt från vår onlineaffär nu för att avnjuta det lägsta priset som webben har att erbjuda. Det kan inte finnas någon förnekelse om att faktumet att den Sydafrikanska Krugerrand är en av de mest samlingsbara mynt i världen, intressant så, så var 2017 den första gången som vi någonsin såg en silveredition av denna exklusiva specialitet från South African Mint.

Baksidan kännetecknar en detaljerad artistrendering av Sydafrikas nationella djur, springbocken, som översätts till "hoppande antilop" den ses befaras de vidlyftiga Sydafrikanska grässlätterna, med inhemsk vynbos synligt i fältet. också på baksidan, inom ett ljus, dekorativ bord, namnet av myntet, utgivningsårtal, innehåll och renhet på både Afrikanska och Engelska, så väl som nominellt värde av myntet.

Framsidan av myntet bär ståtligheten av Presidenten av Sydafrika mellan 1883 och 1990, Paul Kruger, med hans varumärke skägg. Också på framsidan, så är den Sydafrikanska legenden, både på Engelska och Afrikanska.

Först myntat 1967, vid 1980 uppskattades Krugerrand för 80% av den globala myntmarknaden.

Äg en del av historia med den andra någonsin editionen av en silver Krugerrand, diversifiera ditt innehavande med ett 1 uns 2018 Krugerrand silvermynt idag.

In multiples of 25 these coins will be shipped in a plastic tube. In multiples of 500 these coins will be shipped in a monster box.

Specifikationer
5284
ZA
Rand Refinery
Briljant ocirkulerade
999
Bust of Paul Kruger and the words "SUID-AFRIKA·SOUTH AFRICA".
En Springbock med myntningsårtal på varje sida och orden "KRUGERRAND FYNSILWER 1 uns FINT SILVER R1".
2018
38.7
3.1
ZAR 1
2018
1.0000

SKU

5284

Land

ZA

Tillverkare

Rand Refinery

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Framsidan

Bust of Paul Kruger and the words "SUID-AFRIKA·SOUTH AFRICA".

Baksidan

En Springbock med myntningsårtal på varje sida och orden "KRUGERRAND FYNSILWER 1 uns FINT SILVER R1".

Första Utgivna

2018

Diameter (mm)

38.7

Genomsnittlig Grovlek (mm)

3.1

Giltiga Betalningsmedel

ZAR 1

År

2018

Metallvikt (troy-uns)

1.0000
Omdömen