Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Beställ ditt 1 uns 2018 Niue träd av liv silvermynt från vår onlinebutik idag för det lägsta priset. Myntet firar en antik symbol som har sina rötter i många religiösa och existentiella filosofier världen över, det allomfamnande trädet av liv.

Framsidan kännetecknar en bedårande återgivning av trädet av liv i blomster, visat här som ett mandelträd, flytande i ett fält av ljusfångande, mikroingraverade radiella linjer i ett spiraliserat format. Också på framsidan, så finns ordnamnet Yahweh, som, på Hebreiska, betyder "den som ger äkta liv," såväl som myntets vikt och renhet.

Myntets baksida kännetecknar Ian Rank Broadleys porträtt av Elizabeth II, porträtterat i detalj mot ett fält av "starburst" radiella linjer. Elizabeth II namn och porträtt på baksidan, med finns också, myntets ursprungsland, utgivningsår och konfessionellt värde.

Livets träd eller Etz haChayim, i det Judiska systemet av Qabbalistisk sakral geometri, det är helgedomen upp vilka alla av historians mest kraftfulla symboler ritades, såsom korset, och pentagrammet; symbolerna följer linjer ovanpå det geometriska trädet, representerandes komplexa relationer mellan djupare arketyper. Avnjut detta rika tecken av odödlighet, nya uppkomster och sammankoppling genom att köpa ett 1 uns 2018 Niue Trädet av Liv silvermynt och diversifiera ditt portfolio.

The coin you receive may be in tarnished or in used condition.

Specifikationer
5136
NU
New Zealand Mint
Lätt Använt
9999
Ett mandelträd i blomst med det Hebreiska skriptet för Yahweh.
Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II Niue Två Dollar"
38.95
2.8
NUD 2
2018
1.0000
50000

SKU

5136

Land

NU

Tillverkare

New Zealand Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

9999

Framsidan

Ett mandelträd i blomst med det Hebreiska skriptet för Yahweh.

Baksidan

Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II Niue Två Dollar"

Diameter (mm)

38.95

Genomsnittlig Grovlek (mm)

2.8

Giltiga Betalningsmedel

NUD 2

År

2018

Metallvikt (troy-uns)

1.0000

Myntning

50000
Omdömen