Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

När du köper ditt 1 uns 2018 Star Wars Darth Vader Ljussabel guldmynt från vår onlineaffär, så kommer du att få bästa pris. Det är dags att omfamna kraften av den mörka sidan, med denna tredje utgåva i New Zealand Mints mest episka Star Wars kollektion.

Kraften är stark med detta mynts baksida, då det är hem till ett officiellt licenserat porträtt av den Mörke Lorden han själv, ljussabel redo att vålla skada och omätlig smärta. Sith "Lorden" med hans varumärkeshatt, visas mot en Imperial Logga bakgrund, som konsumerar fältet, med kontrast bringad till liv av den smarta användningen av matthet och skin finishar; avbildningen är joinad av Lucas Films, en kvalitetsstämpel och upphovsrätt, såväl som detaljer av renhet, vikt och metallinnehåll.

Myntets framsidan bär den ganska orelaterade och ganska ungdomliga profilen av Elizabeth II, beprydd i hennes fabulösa Franskrona, med varje strå av hennes hår i krispig detalj. Också på framsidan, namnet, "Niue" Elizabeth II namn, myntets unika nominella värde, och sist men inte minst, utgivningsårtal.

Star Wars är en institution som överskrider gränserna av ren film, för miljoner av entusiaster, så är franschise en del av livet; då det följer att detta mynt alltid kommer att ha en plats i hjärtan av fans, entusiaster och samlare. Komplettera den (mörka) cirkeln och berika ditt innehavande med 1 uns 2018 Star Wars Darth Vader Ljussabel guldmynt idag.

Specifikationer
5286
NU
New Zealand Mint
Briljant ocirkulerade
999
Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II Niue Två Dollar 2018"
Darth Vader hållandes den legendariska ljussabeln i handen.
2018
1.0000
25000

SKU

5286

Land

NU

Tillverkare

New Zealand Mint

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Framsidan

Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II Niue Två Dollar 2018"

Baksidan

Darth Vader hållandes den legendariska ljussabeln i handen.

År

2018

Metallvikt (troy-uns)

1.0000

Myntning

25000
Omdömen