Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Köp din 1 uns 2018 Sydkoreanska Chiwoo Cheonwang guldrunda från vår onlineaffär idag för att avnjuta nätets bästa pris. Detta mynt markerar den mycket förväntade tredje utgåvan i Chiwoo Cheonwang serien från KOMSCO, Sydkoreas officiella myntverk.

Myntets baksida kännetecknar en förskräcklig och sammanlagt magnifik rendering av Chiwoo Cheonwang ridandes till strid med hans svärd redo. Konstrasterande strukturer har används för att markera kännetecknen av fältherren och bringa hans utsirade armering till krispig relief, han är joinad, på baksidan, bara av hans namn, "Chiwoo Cheonwang".

Framsidan av myntet kännetecknar en närbild av Chiwoo Cheonwangs utsmyckade sköld, designad för att slå rädsla till märgen av han motståndare. Också på framsidan så finns myntverkets latenta säkerhetsfunktion och dess logga, såväl som detaljer av myntets vikt, renhet, konfessionellt värde, utgivningsår och ursprungsland.

Chiwoo Cheonwang var en fruktad figur i både Koreansk och Kinesisk historia, även om hans bragder idag är legendariska och folktro... Idag är han respekterad som både en av legendariska etablerade kungarna av Kina och en krigsgud. Addera guden av krig till din kollektion idag och berika dina innehavanden med ett 1 uns 2018 Sydkoreansk Chiwoo Cheonwang guldrunda nu!

Specifikationer
5267
KR
Briljant ocirkulerade
999
Chiwoo Cheonwang med draget och spetsigt svärd.
Chiwoo Cheonwangs sköld.
2018
1.0000

SKU

5267

Land

KR

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Framsidan

Chiwoo Cheonwang med draget och spetsigt svärd.

Baksidan

Chiwoo Cheonwangs sköld.

År

2018

Metallvikt (troy-uns)

1.0000
Omdömen