Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Beställ ditt 1 uns 2018 Ukrainska Mikael Ärkeängeln guldmynt idag, för internets lägsta pris, från vår butik. Ärkeängeln Michael är en symbolisk figur som influerar många religioner och trossystem.

Framsidan av detta bländande mynt kännetecknar en majestätisk avbildning av Ärkeängeln Michael ståendes på ett moln, omringat av ett stylat halo av belysning, han väntar instruktion med svärd i hand. Michael är avbildad i fullständiga regalier, med sina vingar spridda, och ett ansiktsuttryck som anstår av hans post som gynnaren av krigare... han är inkapslad av orden, "för oss och själarna av rättfärdiga män, ärkeängeln, Michaels styrka."

Myntets baksida kännetecknar det Ukrainska stadsvapnet och nedanför skölden är det inskrivna åtgivningsåret, med emblem av den Ukrainska Banken nedan. Alla inskriptioner är givna med nativa Ukrainska täcken, med namn av banken på varje sida av skölden.

Michael är skyddsängeln av Ukraina, vilket är varför som denna serie, som såg påbörjande 2011 och är den officiella serien av den Ukrainska nationen, kännetecknandes ärkeängeln Michael. Fira Ukraina med en symbol som överstiger konfessionella barriärer, förstärk dina innehavanden med ett 1 uns 2018 Ukrainskt Michael ärkeängeln guldmynt idag.

Specifikationer
5190
UA
Briljant ocirkulerade
9999
Michael Ärkeängeln i rustning med svärd i hand.
Ukrainska statsvapen, såväl som myntets vikt och år.
38.6
3.0
20
2018
1.0000

SKU

5190

Land

UA

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

9999

Framsidan

Michael Ärkeängeln i rustning med svärd i hand.

Baksidan

Ukrainska statsvapen, såväl som myntets vikt och år.

Diameter (mm)

38.6

Genomsnittlig Grovlek (mm)

3.0

Giltiga Betalningsmedel

20

År

2018

Metallvikt (troy-uns)

1.0000
Omdömen