Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information

Beskrivning

Specifikationer

Sedan dess initiala konception 1997, så har Britannia blivit högt eftertraktat och är ett av de mest populära bullion mynten tillgängligt idag på grund av dess nästan felfria design och säkerheten som investerare får. 2021 utgåvan av Britannia kombinerar tradition, säkerhet, och innovation, nya förstärkta funktioner som förser med enkel autentisering och likviditet till denna produkt. Ett nytt privy märke är inkluderat, som vid första kollningen verkar vara ett hänglås; hursomhelst, under undersökning blir det en treudd, som är ett testamente till Royal Mints innovativa myntningstekniker och förkärlek för design.

Baksidan avbildar den kvinnliga personifikationen av Storbritannien, Britannia, hennes lugnande uppförande är emblematiskt av nationell stolthet och regerandet av en av de mest etablerade och framgångsrika monarkerna i vår kollektiva historia. Britannia är sedd, och står emot vindar och storm, med hennes högra arm utsträckt, bärande en treudd, med en union jack sköld och olivkvist i hennes vänstra hand. Den typiska guillocherade designen har ersatts med en förbättrad ytanimering som framträder som vågor för granskaren, med förbättrad detalj av Britannias sköld med hjälp av tinkturlinjer. Bilden är inkapslad med en ring som innehåller den Latinska frasen "Decus et Tutamen" eller "Ära och Försvar." " Utgivningsår, vikt, renhet, och metalltyp är också inkluderat.

På framsidan är Jody Clarks nutida avbildning av hennes majestät, Drottning Elizabeth, med noggrann uppmärksamhet till detalj, över en förstärkt guillocherad design. Hennes titel och myntets valörvärde är också visat på framsidan.

Britannia är ett globalt kraftverk inom bullion, som ett av de mest internationellt kända bullionmynten i världen. Bygg ditt välstånd i uns med tillägg av ett 1 uns 2021 Britannia Silvermynt idag!

Multiples of 25 these coins will ship in a mint-issued plastic tube.

6956
Briljant ocirkulerade
999
Storbritannien
Royal Mint
GBP 2
Phillip Nathan (baksida) Jodi Clark (framsida)
1997
Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II DG Reg Fid Def 2 Pund"
En stående Britannia md sköld, treudd och olivkvist och orden "Britannia" 2021 1 uns 999 Fint Silver" och artistens efternamn (Nathan)
1.000
38.5
3.1
3.8500
Omdömen

Bästa pris-garanti

Vi matchar gladeligen våra konkurrenters priser

Kostnadsfri frakt

För beställningar över 3800.00

Alltid 100% försäkrat

Spårning, signering & försäkring
på varje beställning