Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information

Produktuppgifter

Specifikationer

Canadian Maple Leaf-myntet är ett av de mest kända och igenkännbara investeringsmynten någonsin och är ett utmärkande tillskott till din samling. Med de ljusbrytande radiella linjerna - som ett bevis på Royal Canadian Mints förkärlek för innovation och design - har detta fantastiska mynt en oöverträfflig lyster. I kombination med en fullkomlig design, som har bestått sedan den första utgåvan, har detta globalt erkända mynt en säkerställd likviditet. Förbättrade säkerhetsfunktioner som Royal Canadian Mints patenterade ädelmetall-DNA innebär att varje 1 uns-mynt har ett unikt mikrograverat privy-märke med året det släpptes, som endast är synligt under förstoring.

MYNTETS UTMÄRKANDE EGENSKAPER

  • Levereras individuellt i en myntkapsel, multiplar på 10 levereras i ett plaströr
  • Består av 1 uns 9999 fint guld
  • Framsida: Det moderna porträttet av drottning Elizabeth II designat av Susanna Blunt tillsammans med utgivningsåret och valören som lagligt betalningsmedel på en bakgrund av mikrograverade radiella linjer
  • Baksida: Ett tydligt, livligt lönnlöv, Kanadas nationalemblem, tillsammans med metallvikten och renheten på en bakgrund med mikrograverade radiella linjer.
  • Detta mynt har branschledande säkerhetsdetaljer, inklusive ett mikrograverat privy-märke i form av ett lönnlöv med utgivningsåret inskrivet inuti det.

På baksidan finns ett tydligt och livligt sockerlönnlöv, Kanadas nationalemblem. Lönnlövet är vackert, motståndskraftigt och finns överallt i Kanda med en mångfald av arter. Avbildningen demonstrerar Royal Canadian Mints oöverträffade kvalitet, med stor detaljrikedom tillämpad på såväl lövets textur, dess unika form och dess ådror. På myntfältet finns ljusbrytande, mikroradiella linjer, och myntmärket, metalltypen, metallvikten och renheten står också med.

1 uns Canadian Maple Leaf-myntet är en av de renaste investeringsmetallprodukterna tillgänglig på 999,9. Varumärkets igenkännbarhet, design och säkerhetsdetaljer gör att denna investering kommer att ha en mycket likvid marknad om du kan skiljas från den! Köp ditt 1 uns 2022 Canadian Maple Leaf guldmynt från vår webbutik till lägsta möjliga pris!

OM ROYAL CANADIAN MINT

Royal Canadian Mint är känt som ett av de mest ansedda myntverken i världen. Ottawa-filialen av Royal Mint öppnade 1908 och döptes om till Royal Canadian Mint 1931 när kontrollen övergick till den kanadensiska regeringen. Royal Canadian Mint är känt för att producera några av världens bästa guld- och silvermynt och guldtackor av högsta kvalitet och renhet. Deras höga standarder för förträfflighet och kvalitet gjorde det möjligt för dem att vara det första raffinaderiet som tillverkade guldmynt med 9999 renhet 1982, samt det första att uppnå 99999 renhet av guld 1999.

7986
2022
Brilliant Uncirculated
9999
Kanada
Royal Canadian Mint
CAD 50
1.00
30
Omdömen