Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

These bullion bars are made by Johnson Matthey, a refiner that has been in business since 1817. Ursprungligen grundat 1817 av Percival Norton Johnson, en guld-assayer, det var inte förrän George Matthey anslöt sig till företaget 1851 som det blev det företaget som världen känner idag. De spelade en gång en stor roll i världens bullionmarknader och diversifierade sedan för att inkludera många olika aspekter av metallers förädling och myntning. Igenkända världen över för kvaliteten av deras produkter och ryktet som de har bevarat i nästan 200 år, så är Johnson Matthey en favorit både bland bullionhandlare och samlare.

The bar you receive may look different than the bar pictured, but is guaranteed to be a blank back 1 oz Johnson Matthey gold bar. Dessa Johnson Matthey Stängerna är 999+ Fint Guld och väger 1 Troy-Uns. Varje stapel har ett unikt serienummer.

These are vintage items and may be tarnished or may have been visibly handled

Specifikationer
5046
US
Johnson Matthey
Lätt Använt
9999
1.8
1.0000

SKU

5046

Land

US

Tillverkare

Johnson Matthey

Skick

Lätt Använt

Renhet

9999

Genomsnittlig Grovlek (mm)

1.8

Metallvikt (troy-uns)

1.0000
Omdömen