Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager! Vi Köper hos
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Perth Minted Gold Bars are meticulously "struck" from 9999 pure gold. Varje Myntad Guldstapel bär Myntverkets utmärkande logga - en majestätisk svan - på framsidan. The back of each bar is decorated with kangaroo motifs, symbols of the Australian "outback" where gold has been mined in commercial quantities since 1851.

En stor bit för ett lägre pris än de flesta 1 uns bullion och den är omsluten och komplett med analyscertifikat. Fastän att det inte är den enda bullion-produkten som Perth Mint producerar så är det den absolut den mest rättvist prissatta för de skarpsinniga investerarna som letar efter bättre valuta för pengarna.

Varje stapel är enskilt försluten i ett manipuleringssäkert presentationskort visandes ett unikt serienummer och signaturen av Myntverkets Chefsanalyserare.

Specifikationer
2574
AU
Perth Mint
Briljant ocirkulerade/använda
9999
AU
Perth Mint Logga - 9999 - Rent Guld - 1 Uns
Kängurumönster
4.2
41 x 24
1.0000
Ja

SKU

2574

Land

AU

Tillverkare

Perth Mint

Skick

Briljant ocirkulerade/använda

Renhet

9999

Ursprung

AU

Framsidan

Perth Mint Logga - 9999 - Rent Guld - 1 Uns

Baksidan

Kängurumönster

Genomsnittlig Grovlek (mm)

4.2

Mått (mm)

41 x 24

Metallvikt (troy-uns)

1.0000

Certifikat

Ja
Omdömen