Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information

Beskrivning

Specifikationer

Du kommer att behandlas med det lägsta priset när du köper din 1 uns Silvertowne Buffel Stapelbara SIlverrunda från vår onlinebutik!

1 uns Buffel silvermyntet är modellerat efter den historiska buffel nickeln, som kännetecknar Svarta Diamanten, en massiv buffel som smyckade New Yorks centrala park som en större turistattraktion. Silvertowne har försett deras rendering som en av de mest igenkännbara mynt i världen, i en 1 uns 999 ren valör. Detta historiska mynt är tillgängligt för dig till oslagbart pris!

The obverse side features a Native American Chief, in homage of the lands forbearers before the United States as founded, with the word “Liberty” included as the legend.

Baksidan avbildar den briljanta nötkreaturen, Svart Diamant, i dess massiva ära. Nation av utgivning, och det sagoliknande nationsmottot, "E Pluribus Unum" Latin för "Av många, En" tjänar som legend, med valör, metallrenhet och typ nedan.

Silvertowne avnjuter ett rykte som ett av de mest ledande fristående myntverken i Amerika och Världen. Addera ett fåtal 1 uns Silvertowne Buffel Silverrundor till din kundvagn, idag!

6407
Briljant ocirkulerade
999
USA
en infödd amerikansk hövding med texten "Liberty" ovanför.
En buffel tillsammans med orden "1 Troy oz 999 Fine Silver"
1.00
39
2.9
Omdömen

Bästa pris-garanti

Vi matchar gladeligen våra konkurrenters priser

Kostnadsfri frakt

För beställningar över 3800.00

Alltid 100% försäkrat

Spårning, signering & försäkring
på varje beställning