Skip to main content
Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Det Kanadensiska Platina-Lönnlövs-Myntet är ett av de renaste reguljärt-utfärdade platinamynten i världen.

Sedan dess introduktion av Royal Canadian Mint i 1988 så har dess årliga serier haft liknande design. Det globalt kända Kanadensiska lönnlövs-emblemet är visat på framsidan av detta platinabullion-mynt och dess baksida visar det senaste officiella porträttet av Drottning Elizabeth II.

Kanadensiska Platina-Lönnlövs-Mynt är en tidlös gåva, en smart investering och ett märke av sann nationell stolthet - äg din del av Äkta Norr idag.

Produktion av dessa mynt stoppades från 2003 till 2009. Den återupptogs på grund av ökande efterfrågan för platinabullion bland investerare.

Dessa mynt är rabatterade då de kan vara missfärgade, repiga eller synbart hanterade. Vikt och renhet garanteras men årtal och skick beror på tillgänglighet.

Specifikationer
2731
Kanada
Royal Canadian Mint
Lätt Använt
9995
Drottning Elizabeth II
Lönnlöv
1988
30
2.9
CAD 50
1.00

SKU

2731

Land

Kanada

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

9995

Framsidan

Drottning Elizabeth II

Baksidan

Lönnlöv

Första Utgivna

1988

Diameter (mm)

30

Genomsnittlig Grovlek (mm)

2.9

Giltiga Betalningsmedel

CAD 50

Metallvikt (troy-uns)

1.00
Omdömen