Skip to main content
Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
SAVE PER COIN
I Lager
Beskrivning

Det anmärkningsvärda Kanadensiska Silver-Lönnlövet är ett silverbullion-mynt som utfärdas årligen av den Kanadensiska regeringen. Sedan 1988 så har dessa silvermynt blivit myntade av Royal Canadian Mint (RCM).

Vid 5 Kanadensiska dollar, så är det officiella lagliga betalmedlets nominella värde av detta 1 uns mynt det högsta bland silverbullion-mynt. Myntets renhet är garanterat till 9999 rent silver, även bland de hösta renhetsgraderna som har en standard av 999.

Visar den ikoniska lönnlövssymbolen, myntet är garanterat en vikt av 1 Troy-Uns (31.1 g) av silver. Royal Canadian Mint utfärdar ofta variationer på standardmyntet genom att applicera lätta designförändringar såsom färgläggning eller privymärken.

The mark "Fine Silver 1 oz Argent Pur" is a hallmark of all Canadian Silver Maple Leaf coins.

Framsidan visar avbildningen av Drottning Elizabeth II. Tre olika versioner existerar, ett ungt head, gammalt head och äldre head. Utgivningsåret och 5 dollar nominellt värde är också visat.

Baksidan avbildar lönnlövet. På speciella utgivningar kan ett privymärke eller en färgläggning vara synlig. Silver-Lönnen var det första mynten att avbilda den nya bilden av Drottningen.

Dessa silvermynt blir perfekta presenter - en symbol för den Kanadensiska identiteten och ett av de mest igenkända silverbullion-mynten i världen. Med bland den lägsta myntningen av alla silvermynt i Nordamerika så kommer det att kvarstå i hög efterfrågan för årtionden att komma.

Dessa mynt är rabatterade då de kan vara missfärgade, repiga eller synligt hanterade.

Specifikationer
2607
CA
Royal Canadian Mint
Lätt Använt
9999
Lönnlöv
Drottning Elizabeth II
1988
37.9
3.2
CAD 5
1.0000

SKU

2607

Land

CA

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

9999

Framsidan

Lönnlöv

Baksidan

Drottning Elizabeth II

Första Utgivna

1988

Diameter (mm)

37.9

Genomsnittlig Grovlek (mm)

3.2

Giltiga Betalningsmedel

CAD 5

Metallvikt (troy-uns)

1.0000
Omdömen