Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Varje $10 Nominella Värdepåse innehåller ungefär 6 uns av silver. Exakta årtal kommer att slumpmässigt varieras med påse, men varje mynt kommer att vara 80% silver (antingen före 1967 eller specialutgåva 80% silver i senare år).

Officiellt lagligt betalningsmedel - 80% rena silvermynt är riktig cirkulationsvaluta som tio-cent, kvartsdollar, halvdollar etcetera som myntades av Canadian Mint när riktigt silver fortfarande använder i myntningen. Privat myntad bullion är inte lagligt betalningsmedel och till och med bullionmynt är icke-cirkulation lagligt betalningsmedel och spenderar inte direkt i butiker.

Innehåll garanterat - Varje mynt innehåller 80% rent silver såväl som 20% av andra metaller använda som härdare, som garanterat av Canadian Mint. Varje $10 nominellt värdepåse innehåller 6 uns av rent silver, oavsett om den består av tio-centare, tjugofem-centare, eller halvdollars.

Överlägsen flexibilitet - Du kan köpa i valfri valör, så du har inkrementala storleksalternativ som inte existerar med någonting som 100-uns silverstänger, till exempel. I själva verket, så kan du köpa och sälja i inkrement så litet som en tiocentare om du skulle vilja det.

Enkel att förvara och transportera - Med högre flexibilitet i viktvalörer och förmågan att bryta ner påsen ytterligare själv, såsom att bryta en $10 påse ner till tio $1 påsar, så har du förmågan att sälja eller använda endast exakt den mängd som du vill.

Årtal och skick kan komma att variera. Måtten listade är ungefärliga och kommer att variera en aning. Metallvikt visad i detaljer är endast silverinnehåll.

Detta föremål är beskattningsbart i Kanada.

Specifikationer
3691
CA
Royal Canadian Mint
Lätt Använt
800
CAD 10
6.0000

SKU

3691

Land

CA

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

800

Giltiga Betalningsmedel

CAD 10

Metallvikt (troy-uns)

6.0000
Omdömen