Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager! Vi Köper hos
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Varje 10 uns Silverkula är gjord från 999 rent silver och är modellerad efter ammunitionen för .50 Browning Maskingeväret. Kulan är 128 mm hög och 20.5 mm i diameter. .50 BMG rundan skapades för användning i Browning Maskingeväret innan Första Världskriget innan dess användning i prickskyttegevär för distansskjutning. Den är baserad på en uppskalad .30-06 patron. Den inträdde officiellt militär tjänst 1921 och användes i både enkla och halvautomatiska vapen. Fastän att dessa kulor är rent dekorativa och inte är avsedda till att skjutas med från ett vapen, så kommer de hjälpa dig att skydda din förmögenhet och förbereda dig för stabil finansiell framtid.

Silverkulor blir bra presenter för alla som både är intresserade av vapenrättigheter och är silversamlare, och de är en bra konversationsstartare.

På grund av den naturliga karaktären av bullionprodukter, så kan dessa förevisa repor eller bucklor. Mindre fläckar av denna natur påverkar inte kvaliteten eller värdet av bullionprodukter.

Silverkulor fraktas enskilt förpackade.

Specifikationer
2939
US
Briljant ocirkulerade
999
20.5
128mm tall
10.0000

SKU

2939

Land

US

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Diameter (mm)

20.5

Mått (mm)

128mm tall

Metallvikt (troy-uns)

10.0000
Omdömen