Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Dessa vintage Johnson Matthey Stänger är 999 Fint Silver, och väger 10 Troy-Uns. Varje stapel har ett unikt serienummer, och dessa äldre JM stänger är högt eftertraktade. Tillverkade till de högsta standarderna, dessa stängerna är vad du har kommit att förvänta från en ledare på ädelmetallsmarknaden. Det menas att det endast har myntats 250 av dessa stänger.

Dessa silverbullion-stängerna är gjorda av Johnson Matthey, en förädlare som har varit i branschen sedan 1817. Ursprungligen grundat 1817 av Percival Norton Johnson, en guld-assayer, det var inte förrän George Matthey anslöt sig till företaget 1851 som det blev det företaget som världen känner idag. De spelade en gång en stor roll i världens bullionmarknader och diversifierade sedan för att inkludera många olika aspekter av metallers förädling och myntning. Igenkända världen över för kvaliteten av deras produkter och ryktet som de har bevarat i nästan 200 år, så är Johnson Matthey en favorit både bland bullionhandlare och samlare.

This is a vintage item and as such may be in used or tarnished condition.

Specifikationer
5275
CA
Johnson Matthey
Lätt Använt
999
10.0000

SKU

5275

Land

CA

Tillverkare

Johnson Matthey

Skick

Lätt Använt

Renhet

999

Metallvikt (troy-uns)

10.0000
Omdömen