Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager! Vi Köper hos
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Dessa vintagestaplar har inte producerats sedan 1980-talet!

Sedan utvecklingen av den fysiska silverinvesteringsmarknaden i det tidiga 1970-talet, så har Engelhard 100 uns 999 fina silverstaplar varit bland de mest populära silverstaplarna eftersom Engelhard Mint var en stor aktör i ädelmetallsindustrin. De första Engelhard silverstaplarna var de hällda 100 uns staplarna. Då efterfrågan växte, hursomhelst, gick Engelhard igenom en extruderingsprocess, vilket sänka tillverkningskostnader. Stapeln som visas är den senaste versionen av Engelhard extruderade staplar.

Engelhard hallstämpeln, beskrivningen, och identifikationsnumret är stämplat på stängerna. Both styles of Engelhard extruded silver bars measure 5-7/8" X 3" X 1" and weigh 6.86 pounds on a bathroom (avoirdupois) scale. På grund av deras enhetliga storlekar, så är Engelhard extruderade silverstaplar enkla att förvara och stapla. Vilket gör detta föremål speciellt trevligt för den större investeraren.

Engelhard är ett av de mest respekterade namnen inom ädelmetallsindustrin, som föranleder att många investerare frågar efter Engelhard staplar enbart.

Specifikationer
2591
US
Engelhard
Lätt Använt
999
100.0000

SKU

2591

Land

US

Tillverkare

Engelhard

Skick

Lätt Använt

Renhet

999

Metallvikt (troy-uns)

100.0000
Omdömen