Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Sedan utvecklingen av den fysiska silverinvesteringsmarknaden i det tidiga 1970-talet, så har Engelhard 100 uns 999 fina silverstaplar varit bland de mest populära silverstaplarna eftersom Engelhard Mint var en stor aktör i ädelmetallsindustrin. De första Engelhard silverstaplarna var de hällda 100 uns staplarna. Då efterfrågan växte, hursomhelst, gick Engelhard igenom en extruderingsprocess, vilket sänka tillverkningskostnader. Stapeln som visas är vintage version av Engelhards silverstaplar.

Engelhard hallmärket, vikt, renhet och identitetsnummer är försänkt, har blivit stämplat på stängerna. Vikten, och historian av Engelhard Vintage silverstänger gör detta föremål särskilt bra för de större investerarna.

These are vintage items and may be tarnished or may have been visibly handled

Specifikationer
5097
US
Engelhard
Lätt Använt
999
100.0000

SKU

5097

Land

US

Tillverkare

Engelhard

Skick

Lätt Använt

Renhet

999

Metallvikt (troy-uns)

100.0000
Omdömen