Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Den senaste designen som Aurum producerade exklusivt för oss. Denna nya design kännetecknar tretton lönnlöv, ett för varje av de tio provinserna och de tre territorierna. Högra sidan av Aurum innehåller en bergsscen med linjer som rör och stödjer alla sidor av designen. Linjerna är i levande färger (rött, grönt, svart och blått) och en en representation av alla de olika folken av Kanada, och stödet som vi tillhandahåller varandra och vår nation. Designen av linjerna formar ett lönnlöv, och är också en avbildning av den Kanadensiska Mosaiken, där vi alla celebrerar våra unika kulturer och bakgrunden medans vi fortfarande kontribuerar till tillväxten av vår nation som en helhet. Gjort av 100% Kanadensiskt minerat guld, denna Aurum är längre och bredare än den originella versionen men innehåller fortfarande samma guldmängd. Med en tjocklek av endast 404 nm (runt 1% av tjockleken av mänskligt hår), det är världens minsta verifierbara guldenhet.

Guld, som du aldrig har sett det förut! Introducerar 1/10 gram Aurum guldbricka av ValAurum. Denna nya, innovativa designen gör guld tillgängligt för alla. Väldigt nära i storlek till en allmän valutasedel, denna mycket hållbara och precisa valören är vad bullion-industrin har väntat på.

Denna nya teknologin skapar dessa papperstunna ark genom en process kallad utfällning i vilken guldet faktiskt avsätts till en polymerplatta, vilket tillåter extremt tunn och noggrann applicering. Efter utfällningen skyddar Aurum en exakt mängd guld genom att täcka det i lager av hållbar polyester. Varje Aurum som utfärdas är omsorgsfullt verifierad med användning av industristandards och lämpliga tekniker. I form av en Aurum, så är guld mer bekvämt, prisvänligt, och trovärdigt än någonsin tidigare.

Processen som användes för att skapa designen på framsidan av en Aurum skapar en unik baksida-design på baksidan av Aurum. Då det inte finns något tryck på framsidan så är guldet på baksidan väldigt skinande. Men där guldatomer har fallit på trycket, så har guldet på baksidan en matt finish. Detta skulle inte hända om bilden endast var tryckt på guldet.

Möjligheterna är oändliga, men idén är klar. Guld i en liten, exakt kvantitet, som är enkelt verifierbar och immun mot missfärgning och andra former av oxidering. Säkerhetsfunktionerna är simpla, egenskaperna av guld. Kasta in några mikrotryck och serienummer och du har en av de säkraste formerna av guldägarskap på marknaden.

Varje Aurum fraktas i en skyddande ficka.

Specifikationer
3682
US
Valaurum
Briljant ocirkulerade
999
US
Vänster: En virvel med lönnlöv med varierade storlekar och orden "24k Rent Guld 1/10 Gram". Höger: Berg med linjer ovanför ii grönt, blått, rött och svart och orden "Aurum International och US Patent Väntande Icke Lagligt Betalningsmedel ValAurum"
Omvänd bild av framsidan utan färg
0.1
174 x 76.4 x 0.1
0.0032

SKU

3682

Land

US

Tillverkare

Valaurum

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Ursprung

US

Framsidan

Vänster: En virvel med lönnlöv med varierade storlekar och orden "24k Rent Guld 1/10 Gram". Höger: Berg med linjer ovanför ii grönt, blått, rött och svart och orden "Aurum International och US Patent Väntande Icke Lagligt Betalningsmedel ValAurum"

Baksidan

Omvänd bild av framsidan utan färg

Genomsnittlig Grovlek (mm)

0.1

Mått (mm)

174 x 76.4 x 0.1

Metallvikt (troy-uns)

0.0032
Omdömen