Skip to main content
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
SAVE
I Lager
Beskrivning

Som ett av de renaste bullion mynten tillgängligt, det Kanadensiska Lönnlövet är förnämligt av dess strålande design och innovativa mynttekniker. Detta otroliga 1/10 uns Kanadensiska Lönnlöv Guldmynt håller Royal Canadian Mints höga produktionsstandarder med förstärkta säkerhetsfunktioner som också kontribuerar till en förstärkt design. Inkluderingen av ljusbrytande radiella linjer tillåter myntets 999,9 renhet att skina som inget annat, och dessa är omöjliga att förfalska.

Illustrerat på baksidan är ett frejdigt färgfullt lönnlöv, Kanadas nationella emblem, och stora norrs idealiska metafor. Lönnlövet är vackert, spänstigt, allestädes närvarande genom landet, och har en diverse omfattning av arter. Avbildningen demonstrerar Royal Canadian Mints enastående kvalitet, då noggrann uppmärksamhet till detalj finns, från lövens texturering till dess unika form, till dess vener. Myntets fält är smyckat med ljusbrytande, mikro radiella linjer, med privy märke, metalltyp och vikt, och renhet allt inkluderat.

Framsidan innehåller den kända Kanadensiska artisten Susanna Blunts moderna avbildning av Hennes Majestät, Drottning Elizabeth II, en gång till över ett fält av radiella linjer. Drottningens titel, valörvärde, och utgivningsår inkapslar avbildningen.

Kanadensiska Lönnlövet är ett av de kändaste och igenkännbara bullionmynt av alla tider och är ett flaggskeppstillägg till din samling. Varumärkesigenkännbarhet, design och säkerhetsdetaljer säkerställer att denna investering säkerställer en mycket likvid marknad om du kan dela med dig av den! Addera ett 1/10 uns 2021 Kanadensiskt Lönnlöv Guldmynt till ditt innehav idag!

Specifikationer
6950
Kanada
Royal Canadian Mint
Briljant ocirkulerade
9999
Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II 5 Dollar 2021"
Lönnlöv och orden "Kanada 9999 Fint Guld 1/10 uns Or Pur 9999"
1979
16.0
1.4
CAD 5
Susanna Blunt (framsida)
0.10

SKU

6950

Land

Kanada

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

9999

Framsidan

Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II 5 Dollar 2021"

Baksidan

Lönnlöv och orden "Kanada 9999 Fint Guld 1/10 uns Or Pur 9999"

Första Utgivna

1979

Diameter (mm)

16.0

Genomsnittlig Grovlek (mm)

1.4

Giltiga Betalningsmedel

CAD 5

Designer

Susanna Blunt (framsida)

Metallvikt (troy-uns)

0.10
Omdömen