Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Österrikiska Filharmoniska Mynt har nyligen nått igenkännande att vara de första guldmynten som utfärdats i den nya Euro-valuta. Det Österrikiska Guld Filharmoniska Myntet är myntat i Austrian Mint i Vienna, som har producerat kvalitet mynt för samlare, investerare och handel i över 800 år. Först släppt 1989, så var det det första 24 karat lagliga betalmedels-bullionen i Europa. Dess renhet och innehåll är garanterade av Österrikes Centralbank. Myntet har länge varit populärt i Europa, men blir alltmer attraktivt i Nordamerika. Enligt arkivalier av World Gold Council, så var det det bäst säljande guldbullion-myntet både 1992 och 1995.

Detta är ett internationellt igenkännligt mynt, och är enkelt likviderat till guldmarknadsvärde. Myntet är lämpligt döpt efter Vienna's Filharmoniska Orkester. Det visar på ena sidan organet från Vienna's Gyllene Konserthall, hem för Vienna Philharmonic. Baksidan visar elegant en selektion av musikinstrument.

Detta mynt kommer med en kostnadsfri myntkapsel när den beställs enskilt. Varje myntrör innehåller 10 mynt.

Specifikationer
2565
AT
Austrian Mint
Lätt Använt
9999
Musikinstrument
Orgel från Vienna Golden Concert Hall
1989
16
1.3
EUR 10
0.1000

SKU

2565

Land

AT

Tillverkare

Austrian Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

9999

Framsidan

Musikinstrument

Baksidan

Orgel från Vienna Golden Concert Hall

Första Utgivna

1989

Diameter (mm)

16

Genomsnittlig Grovlek (mm)

1.3

Giltiga Betalningsmedel

EUR 10

Metallvikt (troy-uns)

0.1000
Omdömen