Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Att stapla ditt välstånd i uns har aldrig varit så enkelt med ditt köp av vårt 1/2 uns Monark Byggnadsblock från vår onlineaffär.

Återuppleva din barndom och få bäst pris online när du köper från vår onlineaffär idag.

Dessa silverstaplar är ett lämpligt sätt att hålla din investering staplad och arbetandes för dig med stil.

.999 silverstängerna har blivit handgjutna vid Monarch Precious Metals förädleri i Oregon. Unikt designat till att återskapa byggblock, stängerna kännetecknar specialplacerade rader av antingen noppor eller indrag, vilket gör snabbt arbete av att stapla ett torn med orubbliga fundament.

Toppen av varje byggblock är ordentligt stämplat med orden, "1/2 Tory-Uns .999 Fint Silver." Undersidan av varje block är stämplat med repeterande Monarch kronloggor, dekorativt placerat inuti varje indrag.

Expandera dina innehavanden på det smarta sättet, medans du bringar ut byggaren i dig... dags att bygga de palats av silver med 1 uns Monarch Byggblock silverstapel.

In multiples of 24 this will come in a tin box.

Specifikationer
5262
US
Monarch Precious Metals
Briljant ocirkulerade
999
0.5000

SKU

5262

Land

US

Tillverkare

Monarch Precious Metals

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Metallvikt (troy-uns)

0.5000
Omdömen