Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Detta är de bästa värdemynten släppta av Royal Canadian Mint sedan mitten av 1970-talet, och kännetecknar en bred varietet av patriotiska bilder. Dessa mynt myntades som samlarmynt, men representerar nu bra bullionvärde.

Dessa mynt ses inte som rena, som är 24 karat eller 995 rena eller bättre. Dessa mynt har varierande renhet av 917 eller mindre, men alla innehåller 1/2 uns av guld.

Myntet du emottager kan komma eller inte att komma att vara inkapslat, kan komma eller inte att komma att ha ett certifikat, kan komma eller inte att komma att vara i original myntförpackning, och kan komma eller inte att komma att ha bevis av synlig hantering. Myntet du emottager kommer mest troligen att vara annorlunda än myntet i bilden ovan. Dessa mynt säljs för bullionvärde, inte som samlarföremål.

Specifikationer
4341
CA
Royal Canadian Mint
Lätt Använt
9167
0.5000

SKU

4341

Land

CA

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

9167

Metallvikt (troy-uns)

0.5000
Omdömen