Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Köp detta guld-bevismynt skapat av Royal Canadian Mint till det lägsta priset. Dessa mynt celebrerar en bred varietet av Kanadensiska ikoner och teman i 9999 rent guld.

Dessa mynt producerades originellt som samlarmynt av Royal Canadian Mint, och är ett perfekt sätt att börja samla guldmynt på. Kvaliteten och detaljerna representativa av hantverket förevisat av myntverket. Mynten visar Kanada i all dess ära, från floran och fanan till sinnrikheten av Kanadensiska medborgare.

Myntet du emottager kan komma eller inte att komma att vara inkapslat, kan komma eller inte att komma att ha ett certifikat, kan komma eller inte att komma att vara i original myntförpackning, och kan komma eller inte att komma att ha bevis av synlig hantering. Myntet du emottager kommer mest troligen att vara annorlunda än myntet i bilden ovan. Dessa mynt säljs för bullionvärde, inte som samlarföremål.

Börja samla idag!

Specifikationer
4511
CA
Royal Canadian Mint
Lätt Använt
9999
13.92
CAD 0.50
0.0400

SKU

4511

Land

CA

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

9999

Diameter (mm)

13.92

Giltiga Betalningsmedel

CAD 0.50

Metallvikt (troy-uns)

0.0400
Omdömen