Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Varje silver-halvdollar ($0.50 nominellt värde) innehåller ungefär 0.3 uns av silver. Detta mynt kännetecknar en ylande varg på baksidan och är 80% silver.

Lagligt betalningsmedel - 80% rena $0.50 silver-halvdollar är riktig cirkulationsvaluta som myntades av Canadian Mint när riktigt silver fortfarande användes i myntpräglingen. Privat myntad bullion är inte lagligt betalningsmedel och till och med bullionmynt är icke-cirkulation lagligt betalningsmedel och spenderar inte direkt i butiker.

Innehåll garanterat - Varje mynt innehåller 80% rent silver såväl som 20% av andra metaller använda som härdare, som garanterat av Canadian Mint. Varje $0.50 nominellt värde silverdollar innehåller 0.3 uns av rent silver.

Årtal och skick kan komma att variera men vikt och renhet är garanterade. Måtten listade är ungefärliga och kommer att variera en aning. Metallvikt visad i detaljer är endast silverinnehåll.

Detta föremål är beskattningsbart i Kanada.

Specifikationer
4076
CA
Royal Canadian Mint
Lätt Använt
800
CA
29.7
2.1
CAD 0.50
0.3000

SKU

4076

Land

CA

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

800

Ursprung

CA

Diameter (mm)

29.7

Genomsnittlig Grovlek (mm)

2.1

Giltiga Betalningsmedel

CAD 0.50

Metallvikt (troy-uns)

0.3000
Omdömen