Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Denna utgåvan är en storleksändring av den väldigt populära myntdesignen av Silverkula Silversköld, som utmanar designen av det Amerikanska Silver-Örnsmyntet.

Det här är vad myntauktorn Chris Duane hade att säga om myntdesignen och betydelsen:

"The all-seeing eye is a long used symbol of the elite to spread the idea that they are all-seeing and therefore all-powerful. Sanningen är att de är svaga parasiter som behöver oss för att offra oss själva till dom, eftersom att de är inkapabla till att producera något riktigt värde. Det allseende ögat är använt på vår dollarsedel och till och med på DARPA's Totala Informativa Medvetenhetsprogram som är fadern av Prisma-Skandalen som Ed Snowden exponerade. Denna symbol är kraften och aktiveraren av elitens konspiration av Fullständig Spektrumdominans.

Vi behöver inte längre vara rädda över att dom ska titta ner på oss. De behöver frukta oss när vi tittar upp mot dem och gå iväg från botten av deras pyramid som vi håller upp.

I Stridsplanet, blev den Vithövdade Havsörnen ersatt av en annan predator, den lämpligt namngivna Predator-Drönaren. Som Ben Franklin's motsättning till den Vithövdade Havsörnen som är en symbol av våran nation, så är Predator-Drönaren en symbol av all som är fel med Amerika idag. Vi har blivit fortsatt avlägsnade från verkligheten av våra handlingar till punkten där vi inte ens behöver sända män till nationer som motsätter vår Skuld och Död livsstil.

Fjädrarna av Stridsfågeln representeras av den absolut fantastiska, blodstänkta, skulpteringen som den kända Skulptören Heidi Wastweet skapade. Inget annat mynt som jag vet om har haft en stänk-teknik vid skulptering. Denna strålande representation av det riktiga blodet som spillts ut av Skuld och Död Imperiet är till och med märkt av hennes initialer HW till vänster av Skölden.

Skölden representerar den patriotiska propagandan som detta Skuld och Död Imperium gömmer sig bakom. Folk måste tro att de gör gott och ges historier att använda i sina huvuden för att rättfärdiga deras aktiva eller passiva deltagande i detta Skuld och Dödsimperium. Denna propaganda är mest fokuserad på de som gör att systemet fungerar. Det lindrar bismaker av skuld som de kan få med rationaliseringar. När det inte fungerar, så kan du formligen ta ett piller för att få den kognitiva dissonans-depressionen att försvinna.

Bannern Fördela och Erövra ersätter E Pluribus Unum av den Amerikanska Silver-Örnen. Medans vi blir tillsagda att vi är en nation uppbyggd av många till en, så är verkligheten att den riktiga makten är skapat genom att fördela och erövra folk. Detta är samma gamla spelbok som har använts av eliten i århundraden för att fördela och erövra folk som går tillbaka till Diocletianus. Vi har mycket mer gemensamt med den genomsnittliga Irakiern än någon av de psykopatiska finansiella eller politiska ledarna som vi offrar och dödar för.

Below the Shield, is the true goal of our empire spreading the chains of debt to the willing and the arrows of death to the unwilling."

Vid fler än 25 kommer dessa mynt fraktas i ett plaströr.

Specifikationer
2965
US
Silver Shield
Briljant ocirkulerade
999
Sprider Skuld och Död - Örn representation gjord av en sköld, propagandadrönare, blodstänk, håller pilar av död och fjättrar - Söndra och Härska - Allseende öga
Den reviderade Silver Shield loggan med trivium i mitten inringad av orden "Silver Shield 2 Troy-Uns 2014 .999 Rent AG" omringad av 47 kulor
2014-02-14
46
3.5
2014
Framsida av Heidi Wastweet
2.0000

SKU

2965

Land

US

Tillverkare

Silver Shield

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

999

Framsidan

Sprider Skuld och Död - Örn representation gjord av en sköld, propagandadrönare, blodstänk, håller pilar av död och fjättrar - Söndra och Härska - Allseende öga

Baksidan

Den reviderade Silver Shield loggan med trivium i mitten inringad av orden "Silver Shield 2 Troy-Uns 2014 .999 Rent AG" omringad av 47 kulor

Första Utgivna

2014-02-14

Diameter (mm)

46

Genomsnittlig Grovlek (mm)

3.5

År

2014

Designer

Framsida av Heidi Wastweet

Metallvikt (troy-uns)

2.0000
Omdömen