Skip to main content
Print Logo

Due to unprecedented order volumes, please expect a shipping delay of 20+ business days. We appreciate your understanding.

Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Diversifiera ditt innehav med ett 2 uns 2020 Royal Canadian Polis med Häst Silvermynt från Royal Canadian Mint!

The Royal Canadian Mounted Police, or "Mounties" as they are affectionately known, stand as the National symbol of sovereign authority throughout the Great nation of Canada. Ursprungligen konceptualiserat som Nordvästra Polis Med Häst, av Primärministern, Sir John A MacDonald, den primära rollen av Polisen med häst var att patrullera de nya Nordvästra territorierna och upprätthålla lag och ordning. Som en initial kraft av endast 100 till 150 mannar, så var hästpoliserna effektiva och deras plikter blev snart fler för nationella säkerhetstjänster och immigrations ärenden. Idag, så har den Kungliga Kanadensiska Polisen med häst uppgifter med särskild nationalsäkerhet av alla tre territorier och åtta av tio provinser. De arbetar ocksp i nära konjunktion med Ontario Provins Polis, och Surete du Quebec, och har Nationell Jurisdiktion som fredsofficerare.

På baksidan, En Kunglig Kanadensisk Polis med Häst sitter på en häst, då han stolt visar regimentala flaggan eller Guidon på en lans. Noggrann uppmärksamhet till detalj är applicerat, då de distinkta kännetecknen av Polis med Häst; hans tunika med hög krage, Montana skrynklig kampanjhatt, och boots är allt illustrerat jättesnyggt. Radiella linjer är använda genom fältet på baksidan. Ett mikroingraverat lönnlöv smyckat med myntets utgivningsår i den högra kvadranten längst upp av myntens fält som en adderad säkerhetskännetecken, medans myntens 9999 renhet vilar längst ner till vänster. Nation, år av konception och utgivning, och vikt kapslar bilden.

Hållen på baksidan är avbildning av Kung George V designad av Sir E. B Mackennal med otrolig detalj. En latin inskription vilar ovanför den som styrs huvud, medans myntets $10 valörvärde vilar under. En gång till så kännetecknar radiella linjer genom framsidans fält.

Den Kungliga Kanadensiska Hästpolisen har skaffat en ikonisk status genom nationen och världen för deras service och hållande pålitlighet. Detta strålande 2 uns 9999 silvermynt hedrar deras tradition och tjänst, vilket gör detta till ett samlarföremål i tillägg till dess ädel metall värde. Addera några 2 uns 2020 Kunglig Kanadensisk Polis med Häst Silvermynt till din kundkorg nu!

In multiples of 14 this coin will ship in a tube. In multiples of 280 this coin will ship in a monster box.

Specifikationer
5878
CA
Royal Canadian Mint
Briljant ocirkulerade
9999
Avbildning av Kung George V
En Kunglig Kanadensisk Polisofficerare på häst i fullt kyprat bomullstyg mundering.
38.00
CAD 10
2020
Sir E. B. Mackennal (Framsida) Paul Cedarberg (Baksida)
2.0000

SKU

5878

Land

CA

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

9999

Framsidan

Avbildning av Kung George V

Baksidan

En Kunglig Kanadensisk Polisofficerare på häst i fullt kyprat bomullstyg mundering.

Diameter (mm)

38.00

Giltiga Betalningsmedel

CAD 10

År

2020

Designer

Sir E. B. Mackennal (Framsida) Paul Cedarberg (Baksida)

Metallvikt (troy-uns)

2.0000
Omdömen