Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Beyond Silver är en ny och förbättrad form av silvervatten. De avancerade teknikerna som används för att skapa det är 100% unika och inte tillgängliga i andra produkter.

Strukturerat silvervatten är en anmärkningsvärt simpel lösning gällande dess ingredienser, vilka är vatten (99.999%) och silver (0.001%). Innehåller 0.010 promille av silver.

Strukturerat silvervatten ser ut, luktar och smakar som vatten. Det är för att det är 99.999% rent vatten med rent metalliskt silver som lösningsämne som har blivit speciellt kombinerat med vattenmolekylerna för att forma en ny silverlösning: strukturerat silvervatten. Det skiljer sig från äldre silver-aquasol och kolloidala silver. Resultatet är ett silvervatten som är bättre än någonsin - enkelt att använda, bekvämt och mer prisvänligt.

Specifikationer
4462
CK
Briljant ocirkulerade

SKU

4462

Land

CK

Skick

Briljant ocirkulerade
Omdömen