Skip to main content
Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
SAVE
I Lager
Beskrivning

Beställ din 5 gram Valcambi guldstapel från vår onlinebutik idag för att uppleva de bästa priserna på internet! Dessa 5 gram guldstänger är höjdpunkten av simpel elegans och blir ett samvetsgrant val för investerare.

Varje stapel kännetecknar en Valcambi logga, stämplat längst upp och i mitten av framsidan. Också på framsidan, med små bokstäver, under och till höger av loggan, så kommer du att hitta ett äkthetsmärke, tillsammans med detaljer av metallvikt, metallinnehåll och metallrenhet.

Stapelns baksida kännetecknar en mer minimalistisk layout, med endast Valcambi Suisse titel, stämplat längs med högerhands sida. Simpla som dessa kännetecken är, så tjänar Valcambi stämpeln på denna produkt som försäkring av denna stapels kvalitet och kända ursprung.

Medans Schweiz baserade förädleriet, Valcambi, är endast ett butiksförädleri, så har deras namn blivit synonymt med förädlingsöverlägsenhet sedans dess början 56 år sedan. Investera i kvalitet och diversifiera dina innehav med en 5 gram Valcambi guldstapel idag.

Specifikationer
5601
USA
Valcambi
Briljant ocirkulerade
9999
Valcambi logga med detaljerna av stängernas vikt, innehåll och renhet.
En simpel men briljant Valcombi logga design.
0.16075
Ja

SKU

5601

Land

USA

Tillverkare

Valcambi

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

9999

Framsidan

Valcambi logga med detaljerna av stängernas vikt, innehåll och renhet.

Baksidan

En simpel men briljant Valcombi logga design.

Metallvikt (troy-uns)

0.16075

Certifikat

Ja
Omdömen