Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Beställ din 5 gram Valcambi guldtacka från vår onlinebutik idag för att uppleva de bästa priserna på internet! Dessa 5 gram guldtackor är höjdpunkten av simpel elegans och blir ett samvetsgrant val för investerare.

Varje tacka pryds av en Valcambi logga, stämplat längst upp i mitten av framsidan. Också på framsidan, med små bokstäver, under och till höger av loggan, så kommer du att hitta ett äkthetsmärke, tillsammans med detaljer av metallvikt, metallinnehåll och metallrenhet.

Tackans baksida består av en mer minimalistisk layout, med endast Valcambi Suisse titel, stämplat längs med den högra sidan. Men sin enkla design så försäkrar Valcambi stämpeln på denna produkt tackans kvalitet och välkända ursprung.

Medans Schweiz baserade förädleriet, Valcambi, är endast ett butiksförädleri, så har deras namn blivit synonymt med förädlingsöverlägsenhet sedans dess början 56 år sedan. Investera i kvalitet och diversifiera din egendom med en 5 gram Valcambi guldtacka idag.

Specifikationer
5601
Schweiz
Valcambi
Briljant ocirkulerade
9999
Valcambi logga med detaljerna av tackornas vikt, innehåll och renhet.
En simpel men briljant Valcombi logga design.
0.16075
Ja

SKU

5601

Land

Schweiz

Tillverkare

Valcambi

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

9999

Framsidan

Valcambi logga med detaljerna av tackornas vikt, innehåll och renhet.

Baksidan

En simpel men briljant Valcombi logga design.

Metallvikt (troy-uns)

0.16075

Certifikat

Ja
Omdömen