Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Dessa silverbullion-stängerna är gjorda av Johnson Matthey, en förädlare som har varit i branschen sedan 1817. Ursprungligen grundat 1817 av Percival Norton Johnson, en guld-assayer, det var inte förrän George Matthey anslöt sig till företaget 1851 som det blev det företaget som världen känner idag. De spelade en gång en stor roll i världens bullionmarknader och diversifierade sedan för att inkludera många olika aspekter av metallers förädling och myntning. Igenkända världen över för kvaliteten av deras produkter och ryktet som de har bevarat i nästan 200 år, så är Johnson Matthey en favorit både bland bullionhandlare och samlare.

Dessa Johnson Matthey Stänger är 999 Fint Guld, och väger 5 Troy-Uns. Varje stapel har ett unikt serienummer. Produkten kan komma att inte perfekt matcha bilden, men kommer att vara en serialiserad 5 uns Johnson Matthey silverstapel. Tillverkade till de högsta standarderna, dessa stängerna är vad du har kommit att förvänta från en ledare på ädelmetallsmarknaden.

Product design and condition may vary.

Specifikationer
3465
US
Johnson Matthey
Lätt Använt
999
Johnson Matthey logga - Johnson Matthey - Analyserare och Förädlare - Fint Silver 999 - 5 troy-uns - Serienummer
Johnson Matthey loggor
5.0000

SKU

3465

Land

US

Tillverkare

Johnson Matthey

Skick

Lätt Använt

Renhet

999

Framsidan

Johnson Matthey logga - Johnson Matthey - Analyserare och Förädlare - Fint Silver 999 - 5 troy-uns - Serienummer

Baksidan

Johnson Matthey loggor

Metallvikt (troy-uns)

5.0000
Omdömen