Skip to main content
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
I Lager
Beskrivning

Bygg ditt välstånd uns med tillägg av ett 1 uns 2021 Kanadensiskt Lönnlöv Silvermynt till ditt innehavande!

1 uns Kanadensiskt lönnlöv är en av de renaste bullionprodukterna tillgängliga vid 999,9. Med inkludering av ljusbrytande radiella linjer som ett testamente av Royal Canadian Mints förkärlek för innovation och design - detta mynt har ett lyster som inget annat. Kombinerat med en strålande design, som har hållt sig sedan dess början, detta globalt igenkända mynt har hållt sig gällande likviditet. Förstärkta säkerhetsfunktioner såsom Royal Canadian Mints patenterade bullion DNA betyder att varje 1 uns mynt innehåller ett unikt privy-märke med en mikroningravering av året som det släpptes, som endast är synligt under förstoring.

Illustrerat på baksidan på en barsk, lönnlöv socker lönnlöv, Kanadas nationella emblem och den idealiska metaforen för det stora norra norr. Lönnlövet är vackert, spänstigt, allestädes närvarande genom landet, och har en diverse omfattning av arter. Avbildningen demonstrerar Royal Canadian Mints enastående kvalitet, då noggrann uppmärksamhet till detalj finns, från lövens texturering till dess unika form, till dess vener. Smyckandes myntfältet är ljusbrytande, mikro-radiella linjer, med privymärke, metalltyp och vikt, och renhet allt inkluderat.

Framsidan innehåller den kända Kanadensiska artisten Susanna Blunts moderna avbildning av Hennes Majestät, Drottning Elizabeth II, en gång till över ett fält av radiella linjer. Drottningens titel, valörvärde, och utgivningsår inkapslar avbildningen.

Det Kanadensiska Lönnlövet är ett av de kändaste och igenkända bullionmyntet genom tiderna och är ett flaggskeppstillägg till ditt innehav. Märke igenkännbarhet design, och säkerhetsdetaljer försäkrar att denna investering tillhandahåller en hög likvid marknad om du är kapabel att ta del av den! Lägg till ett 1 uns 2021 Kanadensiskt Lönnlöv Silvermynt till ditt innehav just nu!

Individual coins are protected by a plastic sleeve. In multiples of 25 these coins will be shipped in a plastic tube. In multiples of 500 these coins will be shipped in a monster box.

Specifikationer
6922
Kanada
Royal Canadian Mint
Briljant ocirkulerade
9999
Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II 5 Dollar 2021"
Lönnlöv och orden "Kanada 9999 Fint Silver 1 uns Argent Pur 9999
1988
37.9
3.2
CAD 5
2021
Susanna Blunt (framsida)
1.00

SKU

6922

Land

Kanada

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

9999

Framsidan

Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II 5 Dollar 2021"

Baksidan

Lönnlöv och orden "Kanada 9999 Fint Silver 1 uns Argent Pur 9999

Första Utgivna

1988

Diameter (mm)

37.9

Genomsnittlig Grovlek (mm)

3.2

Giltiga Betalningsmedel

CAD 5

År

2021

Designer

Susanna Blunt (framsida)

Metallvikt (troy-uns)

1.00
Omdömen