Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information

Vår Bästa Prisgaranti försäkrar dig att alltid få det bästa priset med oss.

Om du skulle hitta ett lägre annonserat pris från en auktoriserad bullionhandlare, matchar vi det fullständiga priset (inkluderat extraavgifter och leveranskostnader) och erbjuder en bättre upplevelse.

När vår personal väl verifierat att föremålet finns i lager och är tillgänglig för omedelbar försäljning och leverans till det annonserade priset, MATCHAR VI DET. Ring oss för att placera din beställning.

Det annonserade föremålet måste vara av samma märke och modell som den köpta produkten; och måste vara ny och i nyskick. Det annonserade föremålet måste säljas genom en berättigad handlare. Annonserade priser måste vara i Kanadensiska/Amerikanska dollar. Annonserade produktpriser kommer kalkyleras till att inkludera alla avgifter tillämpliga för leverans till din hemadress, inkluderat frakt och försäkringskostnader. Vår Bästa Prisgaranti tillämpas inte till annonseringsfel eller tryckfel, speciella utbildningsmässiga priser, begränsade erbjudanden, rabatter, kuponger, premier, gratis eller bonuserbjudanden, begränsade eller minimum kvantitets eller begränsade tidserbjudanden, close-outs, likvidationer, utförsäljningar, PayPal eller kreditkortsbeställningar och speciella finansieringserbjudanden.

Prismatchningsbeställningar placerade under vår Bästa Prisgarantipolicy hör till Försäljningsvillkor.