Skip to main content
Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Avledningsförvaringsskåp är ett bra sätt att gömma dina värdeföremål hemma eller vart som helst där du vill hålla saker borta från snokande ögon. Dessa smarta gömmare är en bra påminnelse om att den bästa säkerheten är otydlighet. Istället för utrymmeskrävande vägg eller golvkassaskåp så är dessa typiskt enkla att hitta, dessa avledningsförvaringsskåp kommer att sammansmälta med alla andra behållare som du använder varje dag, döljandes dina värdesaker i alldaglig sikt.

Ditt AVLEDNINGSFÖRVARINGSSKÅP ser exakt ut som en riktig burk av Campbell's Tomatsoppa eftersom att den återtillverkades från en originell behållare. Alla våra Avledningsförvaringsskåp är designade med ett/en sömlös avskruvningsbart lock eller botten, för att tillåta döljande inuti behållaren.

Dessa är några av de lömskaste gömställena som en rånare aldrig kommer att hitta! Vem skulle tänka att granska de ordinära hushållsbehållarna för dolda värdesaker? Du kommer att uppskatta uppmärksamheten till detalj och den superba dupliceringen av vardagliga föremål... och tjuvar kommer aldrig att veta vad de missade!

Please note that the image shows an incorrect sized can. The actual tomato soup can will look like and be the same size as the Cream of Mushroom soup can.

Specifikationer
3784
USA
Briljant ocirkulerade

SKU

3784

Land

USA

Skick

Briljant ocirkulerade
Omdömen