Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information

Upptäck våra många lätta sätt att betala på

Var god sänd din betalning inom 3 affärsdagar för att uppfylla dina beställningsobligationer. *Prisrabatter är redan inkluderade i produktpriserna visade på hemsidan.Kreditkort

Beställningsminimum
Beställningsgräns
Läggningstid
Ingen Kassarabatt*
-
9500
1 Dag

Betalningar med kreditkort kan komma att kräva giltigt foto ID och matchande adressverifiering. (Vi kommer att kontakta dig om nödvändigt).

Vi accepterar Visa & Mastercard som stöds av VBV/3ds Säkerhet, såväl som av American Express. Ditt Visa eller Mastercard måste vara VBV (Verifierat av Visa) eller bevisa äkthet av Mastercard SecureCode, och som äkthetskrav, så måste fraktadressen matcha den bekräftade adressen på ditt kreditkortskonto. Vårt system supportar tyvärr inte förbetalda kreditkort eller presentkort.

Dina normala kreditkortstransaktionsgränser tillämpas. Omvandlingsavgifter kan komma att utfärdas av din kreditkortstillhandahållare.

Om du upplever svårigheter med detta alternativ, eller om det inte är tillgängligt för dig vid utcheckning, pröva PayPal som ett alternativ.PayPal

Beställningsminimum
Beställningsbegränsning
Läggningstid
Ingen Kassarabatt*
-
10000
2+ Dagar

Tillgänglig i Dollar & Euro endast. Om du inte ser PayPal tillgängligt vid utcheckning, testa kreditkort som ett alternativ.

Kontakta PayPal för säkerställning av att din adress är bekräftad och att din betalning är berättigad. Oberättigade eller Delvis Berättigade betalningar kommer automatiskt bli returnerade, och resulterar i beställningsavbrytning. Vår betalningsadress är: payment@silvergoldbull.com. Under utcheckning, välj PayPal och du kommer bli kopplad till PayPal för att slutföra betalningen.Elektronisk Överföring

Beställningsminimum
Beställningsbegränsning
Läggningstid
Prisrabatt*
1000
no limit
1 Dag
4%

Kontrollera ditt beställningsbekräftelse-E-postmeddelande för en länk till våra instruktioner. Vänligen verifiera informationen angiven för att säkerställa att det inte finns några avvikelser eller brister.

Betalning mottagas normalt av vårt kontor inom 3-5 affärsdagar efter inlämning.Bitcoin eller andra kryptovalutor

Beställningsminimum
Beställningsbegränsning
Läggningstid
Prisrabatt*
-
-
2 Dagar
4%

Vi accepterar följande kryptovalutor

Beställningar med kryptovalutor klarläggs typiskt direkt efter att de är färdiga, om flyttar sig direkt till vår shoppingkö. Vi granskar ibland transaktioner manuellt, och dessa transaktioner gör att det blir en försenad klarläggningstid.