Skip to main content
Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information

Explore our many easy ways to pay!

Not sure how to pay? Contact us for assistance.

Please send your payment within 3 business days to satisfy your order obligations.
Cash discount is already included in the product prices shown on the website.

Credit Card

Kreditkort

Limit
-

Clearing time
1 day

No cash discount

READ MORE

PayPal

PayPal

Limit
-

Clearing time
2+ business days

No cash discount

READ MORE

Wire Transfer

Elektronisk Överföring

Limit
- no limit

Clearing time
1 day

4% cash discount

READ MORE

Cryprocurrencies

Cryptocurrencies

Limit
no limit

Clearing time
2 business days

4% cash discount

READ MORE

Credit Card

Kreditkort

Limit: -

Clearing time: 1 day

No cash discount

Betalningar med kreditkort kan komma att kräva giltigt foto ID och matchande adressverifiering. (Vi kommer att kontakta dig om nödvändigt).

Vi accepterar Visa & MasterCard som supportas av VBV/3ds säkerhet. Ditt Visa eller Mastercard måste vara VBV (Verifierat av Visa) eller bevisa äkthet av Mastercard SecureCode, och som äkthetskrav, så måste fraktadressen matcha den bekräftade adressen på ditt kreditkortskonto. Vårt system supportar tyvärr inte förbetalda kreditkort eller presentkort.

Dina normala kreditkortstransaktionsgränser tillämpas. Omvandlingsavgifter kan komma att utfärdas av din kreditkortstillhandahållare.

Om du upplever svårigheter med detta alternativ, eller om det inte är tillgängligt för dig vid utcheckning, pröva PayPal som ett alternativ.

PayPal

PayPal

Limit: -

Clearing time: 2+ business days

No cash discount

Tillgänglig i Dollar & Euro endast. Om du inte ser PayPal tillgängligt vid utcheckning, testa kreditkort som ett alternativ.

Kontakta PayPal för säkerställning av att din adress är bekräftad och att din betalning är berättigad. Oberättigade eller Delvis Berättigade betalningar kommer automatiskt bli returnerade, och resulterar i beställningsavbrytning. Vår betalningsadress är: payment@silvergoldbull.com. Under utcheckning, välj PayPal och du kommer bli kopplad till PayPal för att slutföra betalningen.

Wire Transfer

Elektronisk Överföring

Limit: - no limit

Clearing time: 1 business day

4% cash discount

Kontrollera ditt beställningsbekräftelse-E-postmeddelande för en länk till våra instruktioner. Vänligen verifiera informationen angiven för att säkerställa att det inte finns några avvikelser eller brister.

Betalning mottagas normalt av vårt kontor inom 3-5 affärsdagar efter inlämning.

Cryptocurrencies

Cryptocurrencies

Limit: no limit

Clearing time: 2 business days

4% cash discount

Vi accepterar följande kryptovalutor

  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Litecoin
  • Ethereum
  • Ethereum Classic
  • Dash

Beställningar med kryptovalutor klarläggs typiskt direkt efter att de är färdiga, om flyttar sig direkt till vår shoppingkö. Vi granskar ibland transaktioner manuellt, och dessa transaktioner gör att det blir en försenad klarläggningstid.