Skip to main content
Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information

Explore our many easy ways to pay!

Not sure how to pay? Contact us for assistance.

Please send your payment within 3 business days to satisfy your order obligations.
Cash discount is already included in the product prices shown on the website.

Credit Card

Kreditkort

Gräns
-

Klarläggningstid
1 dag

Ingen kontantrabatt

LÄS MER

PayPal

PayPal

Gräns
-

Klarläggningstid
2 + affärsdagar

Ingen kontantrabatt

LÄS MER

Wire Transfer

Elektronisk Överföring

Gräns
- no limit

Klarläggningstid
1 dag

4% kassarabatt

LÄS MER

Cryprocurrencies

Kryptovalutor

Gräns

Klarläggningstid
2 affärsdagar

4% kassarabatt

LÄS MER

Credit Card

Kreditkort

Gräns: -

Klarläggningstid: 1 dag

Ingen kontantrabatt

Betalningar med kreditkort kan komma att kräva giltigt foto ID och matchande adressverifiering. (Vi kommer att kontakta dig om nödvändigt).

Vi accepterar Visa, VIsa Debit (CAD enbart), Mastercard, Mastercard Debit (CAD & USD bara), Discover och UnionPay stöttas av 3-D Secure . Ditt kreditkort måste vara 3-D Säkert Autentiserat, och per autentiseringskraven så måste fraktadress matcha adress på fil med din bank/bankutgivar utgivare Our system unfortunately does not support pre-paid credit cards nor gift cards. American Express is also not currently accepted.

Dina normala kreditkortstransaktionsgränser tillämpas. Omvandlingsavgifter kan komma att utfärdas av din kreditkortstillhandahållare.

Om du upplever problem med detta alternativ, vänligen försök med PayPal som ett alternativ. Om kreditkortsalternativ inte är giltigt vid utcheckning, vänligen se till att valuta är USD eller CAD.

PayPal

PayPal

Gräns: -

Klarläggningstid: 2 + affärsdagar

Ingen kontantrabatt

Om du upplever problem med detta alternativ, vänligen försök kreditkortsinformation som ett alternativ. Om Paypal inte är tillgängligt för dig vid utcheckning, vänligen se till att vald valuta är USD eller EUR.

Kontakta PayPal för säkerställning av att din adress är bekräftad och att din betalning är berättigad. Oberättigade eller Delvis Berättigade betalningar kommer automatiskt bli returnerade, och resulterar i beställningsavbrytning. Vår betalningsadress är: [email protected]. Under utcheckning, välj PayPal och du kommer bli kopplad till PayPal för att slutföra betalningen.

Wire Transfer

Elektronisk Överföring

Gräns: - no limit

Klarläggningstid: 1 affärsdag

4% kassarabatt

Kontrollera ditt beställningsbekräftelse-E-postmeddelande för en länk till våra instruktioner. Vänligen verifiera informationen angiven för att säkerställa att det inte finns några avvikelser eller brister.

Betalning mottagas normalt av vårt kontor inom 3-5 affärsdagar efter inlämning.

Cryptocurrencies

Kryptovalutor

Gräns: -

Klarläggningstid: 2 affärsdagar

4% kassarabatt

Vi accepterar följande kryptovalutor

  • Bitcoin
  • Bitcoin Cash
  • Litecoin
  • Ethereum
  • Ethereum Classic
  • Dash

Beställningar med kryptovalutor klarläggs typiskt direkt efter att de är färdiga, om flyttar sig direkt till vår shoppingkö. Vi granskar ibland transaktioner manuellt, och dessa transaktioner gör att det blir en försenad klarläggningstid.