Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Varje silverdollar ($ nominellt värde) innehåller ungefär 0.6 uns av silver. Exakta årtal kommer att vara slumpmässiga och är vårt val, men varje mynt kommer att vara 80% silver (antingen 1967 och tidigare eller special utgåva 80% silver i senare år).

Officiellt lagligt betalningsmedel - 80% rena $1 silverdollar är riktig cirkulationsvaluta som myntades av Canadian Mint när silver fortfarande användes i myntpräglingen. Privat myntad bullion är inte lagligt betalningsmedel och till och med bullionmynt är icke-cirkulation lagligt betalningsmedel och spenderar inte direkt i butiker.

Innehåll garanterat - Varje mynt innehåller 80% rent silver såväl som 20% av andra metaller använda som härdare, som garanterat av Canadian Mint. Varje $1 nominella värde silverdollar innehåller 0.6 uns av rent silver.

Årtal och skick kan komma att variera men vikt och renhet är garanterade. Vi kan inte garantera specifika årtal. Måtten listade är ungefärliga och kommer att variera en aning. Metallvikt visad i detaljer är endast silverinnehåll.

Detta föremål är beskattningsbart i Kanada.

Specifikationer
3548
CA
Royal Canadian Mint
Lätt Använt
800
35.9
2.9
CAD 1
0.6000

SKU

3548

Land

CA

Tillverkare

Royal Canadian Mint

Skick

Lätt Använt

Renhet

800

Diameter (mm)

35.9

Genomsnittlig Grovlek (mm)

2.9

Giltiga Betalningsmedel

CAD 1

Metallvikt (troy-uns)

0.6000
Omdömen