Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information

Om Oss

Silver Gold Bull Företagskontor

Vi har tiotusentals nöjda kunder som har tagit sin ekonomiska framtid i egna händer genom att investera i guld och silver. Vårt åtagande gentemot dig är att tillhandahålla extraordinär service under hela din upplevelse av guld- och silverköp. Tusentals människor precis som du har lämnat omdömen om vår service, våra högkvalitativa produkter och vårt uppriktiga åtagande att förse dig med ett enkelt och riskfritt sätt att köpa guld och silver. Läs våra tredje parters omdömen här.

Bygg din förmögenhet i uns.

Ta del av uppdaterad marknadsprissättning

Vi förstår hur du följer marknaden och hur du planerar dina inköp för att få mer uns för mindre. När du köper från oss köper du till den aktuella marknadskursen. Våra priser uppdateras varje minut när marknaden är öppen så att du vet att du får det bästa priset. Vi får våra marknadsdata från Xignite, en av de största dataleverantörerna i världen. Vet exakt när ditt mål är träffat och missa inte din marknadsmöjlighet. Skapa en prisbevakning.

Få dina produkter direkt från myntverken

När du köper från oss får du en produkt som vi mottagit direkt från olika myntverk, raffinaderier och kända leverantörer, inklusive Royal Canadian Mint. Du kan lita på att din beställning från våra händer till dina kommer att ha genomgått noggranna granskningar och med spårbarhetslogistik som garanterar dess äkthet. Din försändelse kommer att spåras fram till din dörr och kräver en underskrift vid ankomsten.

Tala med erfarna handlare

Har du frågor innan du kastar dig in på marknaden? Vårt vänliga säljteam och våra erfarna handlare är här för att hjälpa dig och guida dig genom processen. Du kommer att åtnjuta garanterad leverans och dra nytta av våra kontakter i världsklass när du arbetar med oss - det finns ingen order som vi inte kan uppfylla. Vi håller våra hyllor fulla så att din beställning levereras snabbare.

Köp eller sälj, förvara eller lagra, över hela världen

Marknader opererar i två riktningar, och det gör vi med. Begär en offert av oss för ädelmetall som du vill få pengar för - det är så enkelt. Oavsett om det är geopolitisk risk eller brist på utrymme, är fullständigt försäkrad förvaring av ditt guld och silver alltid en bra ide. Lär dig om vårt förvaringsprogram. Vi tillhandahåller förvaring i världens bästa granskade allokerade och segregerade förvaringsdepåer.

Dina uppgifter förblir privata hos oss

Vi respekterar dina uppgifter. Från vårt säljteam till våra systemadministratörer följer vi strikta protokoll för att hålla din information säker. Din information kommer inte att säljas. Vår teknik och våra processer är utformade för att hålla dina uppgifter utanför andras händer. Läs mer i vår privata policy.

Gör en beställning hos oss

Du kan göra en beställning online eller ringa oss för att låsa in ditt pris. Om du är nybörjare när det gäller att investera i ädelmetaller eller vill veta mer om vårt företag kan du läsa vår guide för investerare.