Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information

Om Oss

Silver Gold Bull Företagskontor

Vi har tiotusentals nöjda kunder som har tagit deras finansiella framtid i deras egna händer genom att investera i guld och silver. Vårt löfte till dig är att tillhandahålla extraordinär service hela vägen genom din kundupplevelse . Tusentals människor precis som du har lämnat kundreferenser om vår service, våra högkvalitetsprodukter och genuina engagemang för att förse dig med ett enkelt och riskfritt sätt att köpa guld och silver. Läs våra tredje parters omdömen här.

Bygg ditt välstånd i uns.

Ta del av "Up-To-Minute" Marknadsprissättning

Vi förstår hur du följer marknaden och tiderna du gör dina köp till att få mer uns för mindre. När du köper från oss, köper du för det temporära marknadsvärdet. Våra priser uppdateras varje minut under öppen marknad så att du är medveten om att du får det bästa priset. Vi emottager vår data från Xignite, en av de största datatillhandahållarna i världen. Vet exakt när ditt mål är kommet och missa inte din marknadsmöjlighet. Skapa en prisbevakning.

Få Dina Produkter "Mint Direct"

När du köper från oss, får du en produkt som vi mottager direkt från olika myntverk, förädlare, och leverantörer med historia, inkluderat Royal Canadian Mint. Du kan lita på att från våra händer till dina, så kommer din beställning att ha genomgått noggranna granskningar och spårbarhetscertifieringslogistik som försäkrar dess autenticitet. Din försändelse spåras till din dörr och kräver en signatur vid mottagning.

Tala med Erfarna Handlare

Har du frågor innan du kastar dig in i marknaden? Vårt vänliga försäljningsteam och våra veteranhandlare finns här för att hjälpa och guida dig genom processen. När du arbetar med oss kommer du avnjuta garanterad tillförsel och ta fördel av våra kontakter i världsklass - det finns ingen beställning vi inte kan ordna. Vi håller våra hyllor fulla så att din beställning levereras snabbare.

Köp eller Sälj, Kvarhåll eller Förvara, Världen över

Marknader opererar i två riktningar, och det gör vi med. Begär en offert av oss för ädelmetall som du vill få pengar för - det är så enkelt. Oavsett om det är geopolitisk risk eller brist på utrymme, är fullständigt försäkrad förvaring av ditt guld och silver alltid en bra ide. Lär dig om vårt förvaringsprogram. Vi tillhandahåller förvaring i världens mest granskade, allokerade och segregerade depositarier.

Din information Behålls Privat med Oss

Vi respekterar din information. Från vårt försäljningsteam till våra systemadministratörer, vi följer strikta protokoll för att hålla din information säker. Din information säljs inte. Våra teknologier och processer är designade till att hålla din personliga information borta från andra personers händer. Läs mer i vår privata policy.

Placera en Beställning med Oss

Du kan genomföra en beställning med oss på nätet eller ringa oss för att låsa ditt pris. Om du är ny inom investering av ädelmetaller eller skulle vilja veta mer om vårt företag, läs vår Investerarguide.