Skip to main content
Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information

Returnerings, Återbetalnings och Bytespolicy

Vi strävar efter 100% kundtillfredsställelse, det är därför som vi förser dig med möjligheten till att returnera alla produkter köpta från oss för butikskredit, återbetalning eller byte.

Om du inte är nöjd med din beställning, kontakta supportteamet inom tre (3) affärsdagar efter leverans. Vi tillhandahåller dig med en fraktsedel för returnering, och ger dig råd gällande möjliga tillämpliga marknadsförluster. Efter din auktorisering, så kommer vi att utfärda din fraktsedel för returnering, och när väl produkten är returnerad till oss, så kommer vi att fortsätta med att ge butikskredit, eller byta, enligt överenskommelse.

Alla föremål måste vara i originell förpackning och i originellt skick. Vi reserverar oss rättigheten till att vägra alla returnerade produkter som resonligt inte möter dessa krav. Inga betalningskostnader på den originella ordern betalas tillbaka. Du är ansvarig för betalning av returfrakt & försäkringskostnader, såväl som alla slags marknadsförluster. Du accepterar ansvar för förlust eller skador på dina returnerade föremål om du väljer att frakta ditt paket genom en alternativ metod och/eller oförsäkrad. Icke godkända returneringar kan komma att vägras och returneras till avsändare. Återbetalningar till ett kreditkort eller genom PayPal kommer att debiteras med en 4% omsättningsavgift. Vi reserverar oss rättigheten till att utfärda en återbetalning om ett passande byte inte finns tillgängligt.