Skip to main content
Print Logo
Du använder en äldre webbläsare som vi inte kan stödja fullständigt. Din upplevelse hos oss kan bli mindre optimal på grund av vår fokus på prestation, säkerhet och tillförlitlighet. Överväg att uppgradera din webbläsare om du har problem med användningen av vår hemsida. Mer Information
Vi letar efter mer lager!
När produkten blir tillgänglig
Beskrivning

Köp ditt 1 uns 2020 Royal Mint Drottningens Bestar | Yale av Beaufort Platina mynt, från vår onlinebutik, för lägsta pris tillgängligt.

Den populära och globalt igenkända Drottningens Bestar serien av Royal Mint är en fantasifull kollektion, som kännetecknar de tio heraldiska statyerna som ärar domstolen av West Minster Abbey. Då det typiska med produkter av Royal Mint, så tjänar detta 1 uns 9995 rena platina mynt majestät, prestige och innovation, som är smyckat från ett myntverk som har drivits för över 500 år. Denna spektakulära 1 uns platina rendering av den populära Yale av Beaufort är nu tillgänglig för dig till oslagbart pris!

Baksidan av detta mynt visar prominent det mytiska Yale. Den heraldiska besten är myntat exceptionellt, då alla dess kännetecken är illustrerade noggrant och med nära uppmärksamhet till detalj. Ett krönt fällgaller, representativt av Kung Henry VII, vilar nedan. Den texturerade bakgrunden, som karaktäriserar hela serien, är hållen konsistent som bakgrunden av myntet. Bestens titel, dess utgivningsår och renhet är också visat på baksidan.

Framsidan illustrerar Jody Clarks slående avbildning av hennes Majestät Drottning Elizabeth II med ett texturerat överlägg, Drottningens titel, och myntets nominella värde visas också.

Sedan dess början av serien 2016, så har Drottningens Bestar mottagit med kritisk hyllning för deras vackra design och samlarförmåga. Som ett resultat, alla medlemmar av serien är ett landmärke och eftertraktat tillägg till ditt innehav, och högt likvitt. Säkra ditt 1 uns 2020 Royal Mint Drottningens Bestar | Yale av Beaufort Platina mynt, medans kvantiteterna håller!

Specifikationer
6509
Storbritannien
Royal Mint
Briljant ocirkulerade
9995
Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II D.G. Regina Reg Fid 100 Pund"
Den mytiska Yale med dess unika kännetecken bärandes vapnet av Beaufort.
32.69
2.1
GBP 100
2020
Jody Clark
1.00

SKU

6509

Land

Storbritannien

Tillverkare

Royal Mint

Skick

Briljant ocirkulerade

Renhet

9995

Framsidan

Avbildning av Drottning Elizabeth II och orden "Elizabeth II D.G. Regina Reg Fid 100 Pund"

Baksidan

Den mytiska Yale med dess unika kännetecken bärandes vapnet av Beaufort.

Diameter (mm)

32.69

Genomsnittlig Grovlek (mm)

2.1

Giltiga Betalningsmedel

GBP 100

År

2020

Designer

Jody Clark

Metallvikt (troy-uns)

1.00
Omdömen